Prodej rodinného domu, Praha - Libeň, Pod vlastním krovem, 100 m2 (ID: 2068493)

Pod vlastním krovem, Praha 8

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(cena je vč. odměny RK)

Exkluzivní partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k domu

Hledáte klidné bydlení se zahradou a zároveň se nechcete vzdát luxusu bydlet přímo v Praze u metra?
Naše společnost Vám zprostředkuje exkluzivně koupi řadového rodinného domu v klidné ulici Pod Vlastním krovem, Praha 8 – Libeň, pouze 3 minuty pěšky od metra C – Ládví a s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti. Zastavěná plocha domu je 43 m², podlahová plocha 100 m², zahrada má 60 m² a předzahrádka do ulice 25 m².
Dům je volný ihned pro nastěhování či rekonstrukci dle vašich představ. Lze přistavět druhé patro či rozšířit přízemí, a zvýšit tak vnitřní dispozici až na 5+kk (145 m²). To vše, aniž byste zasáhli do prostoru zahrady. Dispozice tohoto cihlového domu je 3+1. V přízemí se nachází obývací pokoj (12,5 m²) se vstupem na terasu a zahradu přes zimní zahradu, kuchyně (8,9 m²), chodba (5 m²), samostatná toaleta a schodiště (5 m²). V prvním patře jsou dva pokoje (16,5 m² a 9 m²) a chodba (3,5 m²). V suterénu jsou sklepy (22,7 m²) a původní koupelna (5,9 m²). Ze sklepa vede další vstup na zahradu, což je velmi praktické. Dům je velmi variabilní, jak ukázaly rekonstrukce v okolí. Např. lze v přízemí zvětšit zádveří do ulice, vystavit moderní koupelnu s WC, prostorný obývací pokoj s kuch. koutem, jídelnou a vstupem do nové zimní zahrady či rovnou ven na terasu. Dispozici v prvním patře můžete ponechat či rozšířit nad původní zimní zahradu. Lze postavit další patro se dvěma pokoji a koupelnou s WC. Možností je řada.
Dům lze využít i beze změn, je ve velmi dobrém udržovaném stavu, v domě proběhla rekonstrukce plynového kotle, oken, střechy. Vytápění zajišťuje plynový kotel, jsou zde všechny sítě vč. vodovodu a kanalizace. Dům je v osobním vlastnictví, není zatížen hypotečním úvěrem, v rámci služeb RK Vám zařídíme exkluzivní podmínky hypotéky.
Tento dům doporučuji všem, kteří hledají klidné bydlení se zahradou, a zároveň se nechtějí vzdát luxusu bydlet přímo v Praze pár minut od metra, MHD, školy, školky, obchodů, zdravotního střediska a v blízkosti lesoparku Ládví. Přijďte se podívat. Ev. číslo: 645734.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je vč. odměny RK
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Pod vlastním krovem, Praha 8
ID
646348
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
43 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
132 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
531 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální plynové
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Doskočil

Ing. Jiří Doskočil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 8?

Podobné nemovitosti