Pronájem bytu 4+kk, Ostrava, Vietnamská, 75 m2 (ID: 2068370)

Vietnamská, Ostrava

13 400 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 4+KK s dvěma lodžiemi, situovaný na adrese Vietnamská. Byt se nachází v jedné z nejlukrativnějších částí Ostravy – Porubě, která je známá svým klidem a vynikající občanskou vybaveností. Měsíční nájem činí 13 900 Kč, služby jsou ve výši 2 500 Kč.

Byt je ideální pro rodiny s dětmi díky blízkosti mnoha dětských hřišť a multifunkčního hřiště s umělým povrchem. V bytě se nachází moderní kuchyně a prostorné pokoje, které nabízejí dostatek místa pro pohodlné bydlení. Dvě lodžie poskytují příjemné místo pro odpočinek a relaxaci.

Lokalita nabízí skvělou dostupnost obchodů, Kaufland je vzdálen pouhých 5 minut pěšky, Lidl je 10 minut chůze. V okolí je také škola a školka, které jsou vzdáleny 5 minut chůze a nachází se mimo hlavní cesty, což zajišťuje bezpečnou cestu pro děti.

Parametry bytu

Cena
13 400 Kč /za měsíc
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Vietnamská, Ostrava
ID
0511
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Chlebek

Josefa Václava Sládka 41, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Tomáš Chlebek

Tomáš Chlebek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti