Prodej rodinného domu, Baška, Chorvatsko, 240 m2

Baška, Chorvatsko

4 746 735 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Dům - Draga Baš anska, Baška, 240m²

Jedinečný a autentický dům v Draga Bašćanska na prodej, výjimečná příležitost.

Tento autochtonní obyvatelný dům, postavený již v roce 1769, byl v průběhu let pečlivě udržován a upravován, aby si zachoval své kouzlo a funkčnost.
Skládá se ze suterénu (krčmy), přízemí, prvního patra a vysokého podkroví, které poskytuje dostatek prostoru pro různé potřeby, propojené vnitřními schodišti.

Topení/chlazení je řešeno klimatizacemi.

Dům je uprostřed řady, má vchod z obou stran, což zajišťuje snadný přístup a lepší spojení s okolím. Toto uspořádání nabízí další flexibilitu a možnost využít prostor na obou stranách domu.

Dům má také dvě parkovací stání, což je mimořádně cenné vzhledem k tomu, že parkování je často problémem v mnoha částech oblíbené turistické destinace, jako je Baška.
Vzdálenost od moře je asi 5 km, což umožňuje rychlý a snadný přístup na pláže a další zařízení a zároveň poskytuje klid a soukromí daleko od turistického ruchu.
Kromě domu získá nový majitel k užívání také zahradu s olivovým hájem v těsné blízkosti domu.

Tato nemovitost nabízí řádnou dokumentaci, díky které je proces nákupu pro ty, kteří nakupují na úvěr, ještě jednodušší.
Dům je ideální pro ty, kteří hledají autentický kus historie a chtějí si užít život na ostrově, obklopeni přírodními krásami a kulturním bohatstvím.
Nenechte si ujít příležitost investovat do tohoto jedinečného domu, který je připraven stát se vaším novým domovem nebo zdrojem příjmů z pronájmu.

Plocha pozemku bude doplněna.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
4 746 735 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Baška, Chorvatsko
ID
03483
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
240 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
1 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti