Prodej ubytování, Drvenik, Chorvatsko, 700 m2

Drvenik, Chorvatsko

28 830 500 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři

Informace k nemovitosti

Dům - Drvenik, Gradac, 700m²

Nabízíme Vám ubytovací zařízení, které se nachází v Drveniku (Makarska riviéra - perla Jadranu), ve druhé řadě od moře (50m).
Město Drvenik leží 30 km jihovýchodně od Makarské. Je to známý trajektový přístav a turistická destinace, která spojuje ostrov Hvar a poloostrov Pelješac. Díky své vynikající geografické poloze má dobré spojení s mnoha atraktivními turistickými destinacemi: Split 80 km, Dubrovník 100 km, Mostar 80 km, Medžugorje 80 km, v blízkosti ostrovů Brač a Korčula. Průzračné moře a krásné oblázkové pláže jsou výjimečné vlastnosti Drveniku a celé Makarské riviéry.

Objekt se skládá ze suterénu, přízemí a tří nadzemních podlaží. Všechny pokoje (apartmány i obchodní prostory) jsou klimatizovány).
V suterénu se nachází kotelna, prádelna a sklad. Přízemí tvoří recepce, restaurace a kuchyně ve stylu penzionu a dvě toalety pro hosty.
V prvním patře je pět studio apartmánů s balkony.
Ve druhém patře jsou tři velké byty s balkony.
Ve třetím patře je velký byt 145 m² s balkony. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje a kuchyně s jídelnou, dále tří ložnic a dvou koupelen. Jeden z pokojů je propojen kruhovým schodištěm s galerií umístěnou v podkroví.

Kromě stravování lze objekt přeměnit pouze na turistické účely, tedy k pronájmu apartmánů. V tomto případě je možné zrekonstruovat přízemí a třetí patro, kde je velký byt. Dále na západní straně možnost rozšíření balkonu dle nového dodatku ke stavebnímu povolení.

Na střeše domu jsou umístěny kolektory, které ohřívají vodu pomocí solárního systému, což výrazně snižuje náklady na elektřinu.
V suterénu je kotelna ve funkci ústředního olejového vytápění pro druhé a třetí podlaží.
Objekt má energetický průkaz - kategorie "C".

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry nemovitosti

Cena
28 830 500 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Drvenik, Chorvatsko
ID
03481
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
700 m2
Vybaveno
Ano
Plocha nemovitosti
193 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti