Prodej rodinného domu, Labin, Chorvatsko, 220 m2

Labin, Chorvatsko

13 578 300 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Dům Labin, 220m²

Istrijský poloostrov je největší zelenou oázou severního Jadranu. Mírné středomořské klima, mýtická krajina, členité mořské pobřeží potěší každého milovníka přírody. Jeden z mnoha kopců střeží středověké město Labin. Ve výšce 320 m nad mořem, kde je z nejvyššího bodu Pevnosti nádherný výhled na Kvarner a jen pár kilometrů odtud se nachází Rabac, malá turistická destinace, která každoročně přitahuje mnoho návštěvníků.

Blízko centra města, jen pár minut jízdy od centra města v klidné obci, se nachází tato moderní vila s bazénem. Ve výborné lokalitě, která poskytuje soukromí a intimitu budoucím majitelům, se nachází na ploše 814m², rozkládající se na 200m² v přízemí a prvním patře.
V uspořádání prostorného přízemí byl využit trend open-space, což velkou měrou přispělo k funkčnosti a harmonii interiéru, a tím k maximálnímu využití prostoru a propojení obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní. V přízemí je také komora a toaleta pro hosty.

Prosklené stěny na jedné straně poskytují přístup na krytou terasu s venkovním stolováním a grilem, zatímco na druhé straně se východ rozšiřuje na sluneční terasu a pláž u bazénu.
Přízemí je s prvním patrem propojeno vnitřním a venkovním schodištěm.

V prvním patře jsou tři ložnice s vlastními koupelnami a vstupem na terasu a také pracovna, kterou si můžete předělat podle svých potřeb.
Vila disponuje krbem pro vytápění a je plně vybavena klimatizačními invertory.

Dům disponuje parkovacími místy pro 3 automobily.

Vila svým budoucím majitelům nabízí nádherné místo pro klidný rodinný život nebo výhodnou nemovitost, pokud se chcete věnovat turistice nebo turistickému pronájmu, aby se investované prostředky rychleji vrátily.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
13 578 300 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Labin, Chorvatsko
ID
03438
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Plocha nemovitosti
814 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti