Prodej bytu 3+kk, Krimovica, Černá Hora, 104 m2

Krimovica, Černá Hora

3 382 425 Kč

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Prostorný dvouložnicový apartmán s výhledem na moře - Krimovica, Budva Riviéra, Černá Hora

Představujeme Vám výjimečně pohodlný a světlý apartmán se dvěma ložnicemi s úžasným panoramatickým výhledem, strategicky umístěný pouhých 500 metrů od nedotčené písečné pláže v Krimovici, na Budva riviéře v Černé Hoře.

Tento pozoruhodný byt se může pochlubit velkorysou plochou 104m², promyšleně navržený tak, aby zajistil prostorné a příjemné prostředí k bydlení. Tato rezidence se dvěma velkými ložnicemi, dvěma koupelnami a dalšími toaletami zajišťuje pohodlí v pohodlí. Otevřený obývací pokoj se hladce integruje s moderními kuchyněmi a okouzlujícím jídelním koutem a vytváří harmonický prostor pro relaxaci a zábavu.

Balkon s výhledem na moře poskytuje idylické místo, kde si můžete objevit fascinující výhled. Na atraktivitě bytu jsou vysoké stropy, zdůrazněné pohodlnými galeriemi, které nabízejí případná další místa na spaní, což zvyšuje všestrannost dispozice.

Byt se nachází ve třetím patře budovy a má zvýšenou zabezpečenou parkovací místa a spolehlivé zásobování vodou z vyhrazené nádrže, což zajišťuje pohodlí a klid. Promyšleně prodáván kompletně zařízený a vybavený, je připraven k okamžitému užívání bez dalších investic.

Poloha je mimořádně výhodná, se snadným přístupem ke třem malebným plážím – Trsteno, Jaz a Ploče. Je to jen kousek jízdy od pulzující Budvy, přibližně 10 km, a má výhodnou polohu asi 20 km od letiště Kotor a Tivat.

Kupující nehradí žádnou provizi.

V ceně je zahrnuto také DPH ve výši 21%. Uvedená cena nezahrnuje právní servis a notářské poplatky.
Pokud se nejedná o novostavbu od developera, hradí kupující daň z převodu následovně:
1) Do ceny 150.000,00€ = daň 3%;

2) Nad 150.000,01€ = daň 4.500€ + 5% z částky nad 150.000,01€;

3) Nad 500.000,01€ = daň 22.000€ + 6% z částky nad 500.000,01€.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry bytu

Cena
3 382 425 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Krimovica, Černá Hora
ID
03327
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
104 m2
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti