Prodej rodinného domu, Poreč, Chorvatsko, 240 m2

Poreč, Chorvatsko

15 589 900 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Dům - Poreč, 240m²

Na západním pobřeží poloostrova, v bezprostřední blízkosti města Poreč, obklopený vinicemi a krásnou krajinou blízko moře, se nachází dům s bazénem o obytné ploše 240m².
Na okraji obce omezený pozemek 1560m² Vám nabízí naprosté soukromí.

Skládá se z přízemí a prvního patra. V přízemí jsou dvě ložnice, koupelna, toaleta, kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, zatímco v prvním patře jsou další dvě ložnice se vstupem na terasu a koupelna.

Elegantní, středomořský styl konstrukce vás nadchne na první pohled. Uklidňující zemité tóny použité v interiéru vám dávají pocit skutečného domova.

Výhodou této nemovitosti je jistě prostorná zahrada s dětským hřištěm, grilem na dřevěné uhlí, bazénem 56 m², garáží s vjezdem do domu a soukromým vstupem na pozemek.

V domě je vestavěný komín na krb, 5 klimatizací, ústřední topení na olej, omyvatelná fasáda německé kvality, truhlářství internorm (PVC+ALU), kamerový systém.
Na podlaze domu je položena dlažba, v pokojích laminát.

Rozhodně příležitost pro všechny, kteří hledají ticho, daleko od ruchu velkoměsta. Užijte si vlastní zahradu se středomořskými bylinkami a olivami s automatickým zavlažováním, doprovázené cvrlikáním ptáků.

Kdo jednou Istrii navštívil, vždy se na ni vrátil. V průběhu historie okouzluje lidi především svými přírodními krásami, pobřežím, plážemi a ostrovy, kopcovitou krajinou kontinentální části a bohatými lesy.
Mírné klima, teplé moře a blízkost hlavních námořních a pozemních cest dále podporovaly rozvoj cestovního ruchu na Istrii.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
15 589 900 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Poreč, Chorvatsko
ID
03316
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
240 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1560 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti