Prodej rodinného domu, Buje, Chorvatsko, 270 m2

Buje, Chorvatsko

6 914 875 Kč

(+ provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Dům k rekonstrukci - Buje, 270m²

Tento autochtonní istrijský dům na prodej se nachází na malém, malebném místě pár kilometrů od Momjanu, na vrcholu kopce, který nabízí panoramatický výhled na okolní kopce, svěží zeleň a modré moře v dálce.
Dům prošel menší rekonstrukcí, ale zároveň byl zachován jeho původní stavební styl, který se odráží v kamenných zdech a dřevěných detailech.

V přízemí se nachází jedna ložnice, selská krčma s krbem a WC umístěné pod schodištěm. Vnější schody vedou do prvního patra, kde je prostorná terasa. Z terasy se vchází do velkého obývacího pokoje, moderní kuchyně a další toalety.

V nejvyšším patře jsou tři pohodlné ložnice a dvě elegantní koupelny. Také venkovní schodiště vede na střešní terasu, která nabízí jedinečný a okouzlující výhled na moře, přírodu a okolní kopce.

Díky svému autentickému vzhledu je dům ideální pro milovníky istrijských kamenných domů, kteří si cení originality. Tento dům se nachází v klidném prostředí a představuje ideální příležitost pro odpočinkovou dovolenou, celoroční pobyt nebo pro turistické účely a nabízí návštěvníkům jedinečný zážitek z Istrie.

*Uvedená cena se vztahuje na právnické osoby v systému DPH, přičemž položka DPH je kalkulována pro kupující fyzické osoby.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
6 914 875 Kč
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Buje, Chorvatsko
ID
03310
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
270 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
50 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti