Prodej rodinného domu, Veli Iž, Chorvatsko, 94 m2

Veli Iž, Chorvatsko

7 040 600 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Středomořský kamenný dům - Veli Iž, Zadar, 94m²

Představujeme Vám tento autentický středomořský kamenný dům s okouzlujícím výhledem na moře a okolní krajinu.

Dům se skládá celkem ze 4 podlaží a má celkovou čistou užitnou plochu 94m², nachází se pouze 150 metrů od moře a centra města.

V 1. patře je v přízemí plně vybavená "zimní" kuchyně s jídelnou a koupelnou. Poté vystoupáme po kamenném schodišti do 2. patra, kde je prostorný obývací pokoj a velká hlavní ložnice. Ve 3. patře je další ložnice s palandou a obývací částí, ve druhém pokoji máme další plně vybavenou "letní" kuchyni s jídelnou a schodištěm, které vede na prostornou terasu s výhledem, který vás, věřte, podrazí.

Absolutně všechny pokoje tohoto domu jsou plně zařízené a vybavené vysoce kvalitním nábytkem. Najdete zde vše od lžiček až po televizory. A fotografie ukazují, že se nezapomnělo na design, který dokonale zapadá a splyne s jeho krajinou a umístěním. To vše by znamenalo, že dům je zcela připraven k nastěhování a nevyžaduje žádné další investice.
Dům byl také kompletně zrekonstruován a zrekonstruován zevnitř i zvenčí, ale stále si zachoval svůj středomořský a dalmatský nádech a kouzlo.
Fasáda je z bílého kamene a stěny jsou silné 70-100 cm.
Nové dřevěné truhlářství s moskytiérami.
Dům je chlazen klimatizací a navíc vytápěn několika elektrickými radiátory.

Dokumentace je v pořádku a bez věcných břemen.

Veli Iž je ostrov v zadarském souostroví, 24 km od Zadaru a nachází se mezi ostrovy Ugljan a Dugi Otok. Denní trajektové a katamaránové linky jej spojují se Zadarem. Můžeme říci, že z ostrova prostě vyzařuje středomořské, dalmatské kouzlo a lehkost života. Především proto, že zůstalo celé ty roky nedotčeno divokou výstavbou a skryto před masovou turistikou.
Veli Iž byl během své historie důležitým dopravním a obchodním přístavem a letoviskem zadarských šlechticů a byl obydlen již od pravěku. A jakmile vstoupíte na tento ostrov a pocítíte ducha Středomoří „jak to bývalo“, pochopíte proč.
Plocha pozemku bude doplněna.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
7 040 600 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Veli Iž, Chorvatsko
ID
03246
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
94 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
1 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti