Prodej rodinného domu, Krk, Chorvatsko, 220 m2

Krk, Chorvatsko

36 293 500 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Luxusní vila s bazénem - Krk, 220m²

Luxusní novostavba s bazénem na ostrově Krk - dokonalá kombinace kvality a pohodlí.

S hrdostí Vám představujeme tuto výjimečnou novostavbu na krásném ostrově Krk, dokonalou kombinaci špičkové konstrukce a špičkových materiálů. Tato nemovitost nabízí neuvěřitelný komfort a luxus pro vaši rodinu a hosty.

Špičková konstrukce - každý detail tohoto domu je pečlivě naplánován a proveden s cílem poskytnout trvalou kvalitu a pohodlí.

Podlahové vytápění - užijte si příjemnou teplotu po celý rok díky podlahovému vytápění, které pokrývá celý dům a zajišťuje tak optimální pohodlí pro vás i vaše hosty.

Tepelné čerpadlo - systém tepelného čerpadla umožňuje efektivní vytápění a chlazení domu s minimálními náklady, díky čemuž je váš domov ekologický a energeticky účinný.

Venkovní bazén - užijte si luxus soukromého bazénu 45 m², který je ideální pro osvěžení v horkých letních dnech. S terasou, ohništěm a krásnou zelení kolem bazénu bylo vytvořeno dokonalé prostředí pro relaxaci a zábavu.

V prostorném obývacím pokoji si můžete užívat teplo vnitřního krbu, vytvářející příjemnou atmosféru a další prvek pohodlí.

Obývací pokoj nabízí dostatek prostoru pro socializaci a relaxaci, ideální místo pro setkávání rodiny a přátel.

Dům nabízí tři prostorné ložnice, z nichž každá je vybavena vlastní koupelnou, zajišťující soukromí a pohodlí pro každého člena rodiny nebo hosta.

Dvůr je vyzdoben krásnou zelení a olivovníky, které poskytují klidné a relaxační prostředí středomořského života.

Tato nemovitost nabízí neuvěřitelnou příležitost užít si exkluzivní životní styl na jednom z nejkrásnějších ostrovů na Jadranu. Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem této luxusní novostavby na ostrově Krk.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
36 293 500 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Krk, Chorvatsko
ID
03190
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
900 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti