Prodej rodinného domu, Ugljan, Chorvatsko, 250 m2

Ugljan, Chorvatsko

19 998 970 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Dům - Ugljan, Preko, 250m²

Nabízíme Vám na prodej hezký, samostatně stojící dům na ostrově Ugljan, v klidném, malebném městečku Sušica, o rozloze 250m² a se zahradou 462m².

Je blízko moře, pouhých 60 metrů od pláže a přístavu, kde je soukromé kotviště pro loď a panoramatický výhled na moře.
Disponuje 101m² obytné plochy, jejíž dispozice se skládá ze tří ložnic, prostorného obývacího pokoje propojeného s jídelnou a kuchyní s konceptem open-space, koupelny, další toalety a 82m² suterénní garáže, která může být architektonicky přestavěna. K dispozici jsou dvě terasy - jedna krytá 38m² a druhá nekrytá 47m², obě s nádherným výhledem na moře.

Podkroví nabízí dalších 140m² prostoru s možností přístavby dvou podlaží. Dům byl postavený v roce 2010 z vysoce kvalitních materiálů, je pohodlný a prostorný, plný světla, plně zařízený a připravený k nastěhování. Je vybaven podlahovým vytápěním, invertorovými klimatizacemi, nízkoenergetickou tepelnou izolací (na vytápění v zimě stačí 4 kW), přípojkou elektřiny a vody, komínem, internetem a pevnou linkou.

Prostor před domem umožňuje vybudování bazénu. Přístup k domu je možný ze dvou stran a v přístavu je kotviště pro loď.
Dvůr je krásně upravený a plný středomořských rostlin, včetně velkého středomořského dubu, levandule a palem. Obchod je vzdálen pouhých 400 m a restaurace 200 m.

Ostrov Ugljan je známý svými krásnými plážemi a čistým mořem, malebnými kamennými uličkami, krásnou architekturou a olivovými háji. Nachází se naproti Zadaru a je dobře spojen četnými trajektovými a lodními linkami (více než 20 linek denně). Ostrov nabízí vše, co potřebujete, včetně čerpací stanice pro vozidla a lodě v hlavním přístavu Preko.

Užijte si panoramatický výhled na moře z terasy tohoto krásného domu. Naše doporučení.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
19 998 970 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Ugljan, Chorvatsko
ID
03175
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
462 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti