Prodej bytu 1+1, Demirtas, Turecko, 50 m2

Demirtas, Turecko

3 033 470 Kč

(bez poplatků)

Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Příležitost Krásný apartmán 1+1 v projektu 50m² - Demirtas, Alanya, Turecko

Rezidenční nemovitosti v Demirtas s klidným venkovským prostředím a blízkostí nedotčených pláží vás zvou k prožití snové dovolené.

Čeká na vás nepřeberné množství vybavení, které nabízí řadu možností vyžití, jako jsou bazény, zelené plochy, hřiště, sportovní zařízení, lázeňské zóny, sauna, možnosti zábavy a základní služby, restaurace, kavárna, to vše v rámci komplexu.

Strategická poloha projektu umožňuje obyvatelům snadný přístup na letiště Gazipasa a do města Alanya. Letiště Gazipasa je vzdáleno pouhých 15km.

Tento projekt v Alanyi se svým důrazem na komfort, integraci přírody a zdravý životní styl nabízí vysoký nájemní a investiční potenciál

Apartmán 1+1 v tomto projektu se nachází v přízemí a má plochu 50m². Dispozice bytu - obývací pokoj s kuchyní, koupelna, 1 ložnice, balkon.

Rok výstavby: Červen 2024
Vzdálenost na pláž: 1,4 km
Celý projekt se skládá ze 4 bloků (A, B, C, D) a má celkem 324 bytových jednotek.

V ceně nejsou zahrnuty poplatky, tyto jsou stanoveny dle typu a lokality dané nemovitosti.

Kupující neplatí žádnou provizi.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
3 033 470 Kč
Poznámka k ceně
bez poplatků
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Demirtas, Turecko
ID
00052
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
50 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1?

Podobné nemovitosti