Prodej rodinného domu, Rokytnice nad Rokytnou, 110 m2

Rokytnice nad Rokytnou

2 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 773 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rokytnici nad Rokytnou

Informace k domu

Sníte o cenově dostupném rodinném domě kousek od Třebíče? S vlastní zahradou, kde si můžete vytvořit domov přesně podle svých představ? Tento domek je pro vás pak ideální volbou.

Domek s dispozici 3+1 a podlahovou plochou 7 777 m2 nabízí možnosti přizpůsobení podle vašich představ. V přízemí Vás přivítá vstupní chodba, ze které se dostanete do prostorné jídelny propojené s kuchyní a praktickou spíží. Najdete zde také dva velké průchozí pokoje, které můžete využít podle svých potřeb a představ. Koupelna je strategicky oddělena od samostatné toalety, což zajišťuje větší pohodlí a soukromí pro obyvatele domu.

V prvním patře tohoto zděného domu najdete jeden pokoj a rozlehlou půdu, kterou můžete využít buď jako praktický úložný prostor, nebo ji proměnit v další obytné místnosti podle vašich potřeb a představ. Pod domem je sklep, který obsahuje tři menší místnosti a garáž. A co se týče zahrady? 575 m2 nabízí ideální prostor pro relaxaci u bazénu (který můžete postavit) a pěstování čehokoli, co si přejete.

A kde se tento dům nachází? Rokytnice nad Rokytnou leží cca 15 minut od Třebíče. Pokud si přejete bydlet v blízkosti přírody a zároveň mít práci a vše potřebné po ruce, pak Rokytnice bude to pravé místo pro vaší rodinu. A nudit se tady určitě nebudete. V obci je vyhlášené koupaliště, rezort Březová ale také obchod s potravinami a hospůdka. A že tu nikoho neznáte? Seznámit se můžete třeba na nějaké zábavě, které se tu často pořádají.

Více informací a fotek na: https://demelapartneri.cz/nemovitosti/rd-rokytnice/
nebo na IG: @demel_partneri Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107133.

Parametry domu

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Rokytnice nad Rokytnou
ID
N107133
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
710 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY SFD REALITY

Karlovo nám. 53/42, Třebíč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Filip Demel

Filip Demel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rokytnici nad Rokytnou?

Podobné nemovitosti