Prodej bytu 2+1, Rožnov pod Radhoštěm, 1. máje, 53 m2

1. máje, Rožnov pod Radhoštěm

2 746 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 087 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Rožnově pod Radhoštěm

Informace k bytu

Tento dům, ve kterém prodávám byt 2+1, 52 m2, na ulici 1. máje v Rožnově, znám jako své boty. Přímo ve vedlejších dveřích jsem totiž prožila většinu svého života. Takže když Vám budu tvrdit, jak skvěle se Vám tu bude bydlet, mám to z vlastní zkušenosti. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami. Prohlídkový den otevřených dveří je v pondělí 16.9.2022. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální termín.

Na co se tu můžete těšit:

Hlavní výhodou bytu jsou dva neprůchozí pokoje umístěné na opačných stranách bytu. Podívejte se na plánek. Je to fajn třeba pro rodinu s dětmi, které si můžou pouštět ty svoje ťikťoky a jůtůby a vy i přesto budete mít klid na kafčo po práci. Oba pokoje jsou dostatečně velké, takže v pohodě tu může žít čtyřčlenná rodina i se psem. Mám to vyzkoušeno na vlastní kůži.

V kuchyni je nyní minimalistická linka, takže už se můžete těšit, až budete vybírat novou, klidně ve tvaru L a s pořádnou zabudovanou lednicí. Prostoru je tu totiž opravdu dostatek i na jídelní stůl nebo spižírnu. Aby se Vám lépe plánovalo, vytvořili jsme pro Vás pár nápadů na novou kuchyni, které Vám ukážu na prohlídce. Dalším často používaným nápadem je vstup do kuchyně přes obývák, čímž získáte prostor pro megarozšíření koupelny. Prostě s touto kuchyní se dá krásně pracovat, proto se přijďte podívat.

Byt je v plně obyvatelném stavu, kterému se říká před rekonstrukcí. Je to přesně ta situace, že kdo se chce ihned nastěhovat, tak může. A naopak, chcete-li si byt předělat podle svého, zbytečně neplatíte za předchozí úpravy, které by Vám třeba nevyhovovaly.

Koupelna je rovněž klasická, původní a už se těší na Vaše designové nápady. Ale bydlet se tu rozhodně dá hned zítra, protože byt je již vyklizen. No teda,nejdřív je třeba přijít na prohlídku, tak volejte.

Okna i dostatečně velký balkón jsou na západní stranu, takže celý byt je od oběda krásně zalitý sluncem. A sklep? No samozřejmě máme taky.

Energetickou třídu zjišťujeme, proto musíme prozatím uvádět PENB G i když to není pravda. Skutečná hodnota bude díky zateplení a plastovým oknům mnohem lepší, čemuž odpovídají náklady na vytápění. Chcete-li vědět celkové měsíční náklady, pak vám nezbude, než mi zavolat.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ. Jestliže sami nějakou nemovitost prodáváte, pomůžu Vám ji prodat co nejrychleji a co nejlépe, protože umíme nejhezčí fotky a nejčtivější popisy. Tak už se nenechte přemlouvat a zavolejte mi.
A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme otevřeni spolupráci, aby Vaši i naši klienti byli spokojeni.

Parametry bytu

Cena
2 746 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
1. máje, Rožnov pod Radhoštěm
ID
00207
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
4. z 4
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
250 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Silvie Rumplíková

Silvie Rumplíková

1. máje 1160, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Silvie Rumplíková

Silvie Rumplíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Rožnově pod Radhoštěm?

Podobné nemovitosti