Pronájem bytu 1+kk, Plzeň, Goldscheiderova, 30 m2

Goldscheiderova, Plzeň, Jižní Předměstí

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Předmětem pronájmu je novostavba částečně zařízeného bytu s dispozicí 1+kk o výměře cca 30 m2. Tento světlý a útulný byt je ideální pro jednotlivce, kteří hledají pohodlné a stylové bydlení. Byt se nachází v atraktivní lokalitě v Goldscheiderově ulici v Plzni.

Ke kvalitě bydlení v tomto nabízeném bytě přispívá zajímavá architektura, náročný design a funkční řešení. Kromě vnějšího výrazu dům nabízí zajímavé řešení společných prostorů. Nabízený byt je ve druhém nadzemním podlaží s orientací na východ. V domě je výtah a bezpečnost rezidentů zajišťuje kamerový systém.

Vše, co potřebujete ke kvalitnímu bydlení. V kuchyňské části je kuchyňská linka vybavena vestavěnými spotřebiči jako je elektrická indukční varná deska, elektrická trouba, myčka, digestoř atd. V obytné části jsou velká okna zajišťující dostatek denního světla a příjemný výhled do okolí. V koupelně se sprchovým koutem, umyvadlem, topným žebříkem a toaletou je prostor pro umístění pračky. Velmi atraktivní je kombinace barev obkladů a dlažeb. Jedná se o velmi vkusně připravený byt.

K bytu náleží sklepní kóje o velikosti cca 3 m2 a garážové parkovací stání formou autozakladače označeného č. 11 v prvním podzemním podlaží. Podlahy kryjí laminátové plovoucí podlahy nebo dlažba, okna jsou plastová. Topení a teplou vodu zajišťuje dálkový systém z teplárny.

Dům se nachází na hranici městského obvodu Bory v docházkové vzdálenosti od University. Lokalita nové zástavby navazující na zeleň, ale v docházkové vzdálenosti od MHD. Borská pole jsou nedaleko, což umožňuje velmi dobrou dopravní dostupnost. Byt je proto vhodný jak pro studenta nebo také pro manažera z některých společností na Borských polích.


V blízkosti jsou kulturní a restaurační zařízení, lékař, Borský park, sportoviště, pošta, nákupní možnosti, škola, MHD atd. Jedná se o klidnou lokalitu, která nabízím nájemcům bytu krásné bydlení.

Zálohová platba za režie a služby spojené s užíváním bytu tj. topení, teplá voda, vodné, stočné, domovní odpad, elektrika a úklid společných prostor, správa nemovitosti atd. se hradí ve výši 2.000 Kč za měsíc.

Elektrická energie, TV, internet si hradí nájemce přímo dodavateli.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Goldscheiderova, Plzeň, Jižní Předměstí
ID
24405
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
30 m2
Patro
2. z 7
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
71 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OTTE Reality, s.r.o.

OTTE Reality, s.r.o.

Malá 43/6, Plzeň, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Petr Otte, MBA

Petr Otte, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti