Pronájem chalupy, Hvozdec, 98 m2 (ID: 2066029)

Hvozdec, okres beroun

15 700 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena k jednání, měsíční zálohové poplatky 2 900 Kč)

Exkluzivní partneři v Hvozdci

Informace k domu

Zděný přízemní domek, částečně podsklepený. Přízemí domu sestává z verandy, kuchyně, 3 pokojů, koupelny, toalety a úložné místnosti o výměře 1,4 m2. Pochozí půda kopíruje celý půdorys domu. Sedlová střecha- betonové tašky je kompletně položena v roce 2010. Dům je osazen plastovými okny a plastovými vchodovými dveřmi. V koupelně je od roku 2018 instalovaný kotel Slokov na pevná paliva. Ve stejném roce byl zrekonstrován komín. Dům je napojený ne veřejný vodovod a elektrickou energii (230 V, 400 V). Odpady jsou řešeny septikem. Vedle domku je zděná garáž a dřevníky. Na západní straně je zahrada, před domem pak předzahrádka. Majitelé preferují dlouhodobý pronájem.
Obec Hvozdec se nachází v okrese Beroun, kraj Středočeský, 3 km jihozápadně od města Hořovice a 22 km jihozápadně od Berouna. Veškeré potřebné obchody a služby jsou dostupné v Komárově nebo Hořovicích. Ve vzdálenosti cca 2,5 km se nachází Záskalská nádrž, kde je možné nejen koupání, provozování vodních sportů ale i rybaření.

Parametry domu

Cena
15 700 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena k jednání, měsíční zálohové poplatky 2 900 Kč
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Hvozdec, okres beroun
ID
912063
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
82 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
127 m2
Podlahová plocha
98 m2
Plocha nemovitosti
498 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Voda
Vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Srp

Ing. Vladimír Srp

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu chalup v Hvozdci (okr. Beroun)?