Prodej bytu 2+kk, Bučovice, Májová, 46 m2

Májová, Bučovice

6 285 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 952 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Bučovicích

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji světlý byt 2+kk, který je součástí nového bytového projektu ZEN Rezidence v žádané lokalitě Prahy 8 - Libně. Tato moderní rezidence kombinuje moderní architekturu a komfortní funkční interiéry s příjemným prostředím a skvělou dostupností do centra města. 


Byt o ploše 46,4 m² se nachází ve 2. nadzemním podlaží a nabízí prostornou vstupní chodbu, která plynule navazuje na prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským a jídelním koutem o rozloze 21,5 m². Tento prostor je díky velkoformátovým oknům dokonale prosvětlený a nabízí dostatek denního světla. Z obývacího pokoje se lze přesunout do ložnice (11,9 m²) s dostatkem úložného prostoru. Interiér dále disponuje koupelnou s vanou a toaletou.


Byt bude dokončen do vysokého standardu s vinylovými podlahami v dekoru dřeva, moderními velkoformátovými obklady a sanitou značky SAT a GROHE. V bytě jsou okna s izolačními trojskly a přípravou na předokenní elektrické žaluzie. V bytě je také řízené větrání s rekuperací tepla. Byt disponuje bezpečnostními vstupními dveřmi třídy 3. K bytu náleží parkovací stání a sklep v pohodlných garážích v podzemním podlaží domu.


Zen Rezidence navíc nabídne reprezentativní společné prostory, v podzemních podlažích domu bude k dispozici také kočárkárna nebo prostor pro mytí jízdních kol.


Libeň je atraktivní čtvrť v Praze, která se nachází v blízkosti centra a nabízí všechny výhody městského života. Lokalita je skvěle propojena s ostatními částmi Prahy díky vynikající dopravní infrastruktuře. Blízkost stanice metra Palmovka a několika tramvajových linek vám umožní dostat se do centra města během pouhých deseti minut. Naleznete zde vše, co potřebujete pro pohodlný městský život.


V okolí se nachází široká nabídka obchodů, škol, Fakultní nemocnice Bulovka, sportovní centrum, supermarket, restaurace ale i stylové kavárny. Milovníci přírody a aktivního odpočinku si přijdou na své díky blízkosti zelených ploch, jako je park Pod Korábem a Prosecké skály. Vltavské nábřeží, vzdálené rovněž nedaleko bydlení, přímo vybízí k romantickým procházkám podél řeky.

Parametry bytu

Cena
6 285 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Májová, Bučovice
ID
529390
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
46 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Bučovicích?

Podobné nemovitosti