Prodej bytu 4+kk, Kladno, Ke Křížku, 82 m2

Ke Křížku, Kladno - Dubí

9 523 142 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 384 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kladně

Informace k bytu

Představujeme vám jedinečný byt o dispozici 4+kk s velkorysou terasou a předzahrádkou, nacházející se v klidné lokalitě v Kladně. Byt je součástí nového projektu ICON PARK, který splňuje všechna kritéria moderního bydlení a je obklopen zelení.


Tento prostorný rodinný byt o dispozici 4+kk a celkové ploše 81,9 m² je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci prostoru a moderního komfortu. Obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem o rozloze 21,5 m² poskytuje dostatečný prostor pro rodinné chvíle i zábavu s přáteli. Hlavní ložnice o velikosti 14,6 m² disponuje vlastní koupelnou o rozloze 5,2 m² s vanou, což poskytuje extra pohodlí a soukromí. Dvě další ložnice, každá o velikosti 9,8 m², jsou ideální pro děti, hosty nebo jako pracovní prostor. Byt disponuje další koupelnou o rozloze 4,1 m² se sprchovým koutem, která zajišťuje komfort pro ostatní členy domácnosti. Nadstandardně prostorná vstupní předsíň o velikosti 9,0 m² nabízí dostatek úložného prostoru. Největším lákadlem bytu je však prostorná terasa se zahradou o rozloze 145,4 m², která je ideální pro venkovní relaxaci, grilování nebo zahradničení. Tento byt je skvělou volbou pro náročné klienty, kteří si chtějí užívat nejen vnitřní pohodu, ale také venkovní prostor.


Koupelna je vybavena designovými zařizovacími předměty a velkoformátovými obklady, v obytných místnostech bytu je vinylová podlaha s dřevěným dekorem. Byt doplňují elegantní bílé lakované interiérové dveře a byt je vybaven bezpečnostními vstupními dveřmi třídy 3. Francouzská okna s izolačním trojsklem navíc maximálně prosvětlí všechny místnosti v bytě, na oknech orientovaných na jih, západ a východ je navíc příprava pro instalaci venkovních elektrických žaluzií. K bytu lze dokoupit parkovací stání a sklep.


V areálu projektu se navíc můžete těšit na kavárnu, mateřskou školu anebo dětské hřiště a venkovní posilovnu.


Projekt ICON PARK je situován ve středočeském Kladně, pouhých 5 minut od centra města a 15 minut od stanice metra Zličín. Tato výjimečná lokalita zajišťuje snadný přístup do Prahy i okolí. Kladno nabízí kompletní občanskou infrastrukturu, školy, obchody a restaurace, stejně jako blízkost chráněné oblasti Křivoklátsko pro milovníky přírody. Nezmeškejte tuto mimořádnou příležitost stát se součástí nové komunity v ICON PARKu.


Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
9 523 142 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Ke Křížku, Kladno - Dubí
ID
529409
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
82 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Kladně?

Podobné nemovitosti