Prodej bytu 2+1, Adamov, Údolní, 63 m2

Údolní, Adamov

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Adamově

Informace k bytu

Prodej OV 2+1, 63 m², 2.NP – Adamov, Údolní – byt na klidném místě obklopeném lesy - k rekonstrukci.
Exkluzivně nabízíme prodej byt 2+1 na ulici Údolní v Adamově. Dům je situovaný v klidné slepé ulici s těsnou dostupností kompletní občanské vybavenosti.
Bytová jednotka se nachází ve 1. poschodí (2.NP) třípodlažního domu postaveného z cihelného zdiva. Okna bytu jsou orientována na východ (kuchyně, předsíň, toaleta) a na západ (oba pokoje).
Celková plocha bytu činí 63,2 m². K bytové jednotce náleží dvě sklepní kóje - klasický sklep a malý sklepní prostor vyplněný policemi.
Byt je v technickém stavu vyžadujícím kompletní modernizaci (rekonstrukci). Na podlahách celého bytu je položená nová podlahová krytina (lino). Okna jsou plastová, jejich výměna proběhla v souvislosti s nedávnou renovací fasády domu. Byt je nově vymalovaný na bílo. Bytové jádro je zděné. Dům je ve velmi dobrém udržovaném technickém stavu, po celkové revitalizaci, včetně fasády.
IS – elektřina, voda, plyn, kanalizace. Vytápění bytu bylo řešeno plynovými vafkami. Ty jsou v současné době po demontáži odstraněny. Budoucí vlastník bytu si vytápění bytu zajistí pořízením nových topných těles, případně instalací vlastního kotle. V domě jsou dostupné služby kabelové TV a internetu.
Dispozice: vstup, předsíň do tvaru písmene L s vestavěnými skříněmi, koupelna, samostatná toaleta s oknem, kuchyně s odvětranou spižírnou, obývací pokoj, ložnice. Pokoje jsou průchozí. Z obývacího pokoje jsou vstupy do kuchyně a předsíně. Z předsíně je případně možné vytvořit samostatný vstup do ložnice.
V současnosti jsou měsíční zálohy na spotřebu energií nastaveny na 770,- Kč za elektřinu a 1.170,- Kč za plyn. Do fondu oprav přispívá bytová jednotka částkou 2.106,- Kč měsíčně.
Město Adamov je obklopeno krásnou krajinou s hlubokými lesy a disponuje vybudovanou veřejnou infrastrukturou a kompletní nabídkou a služeb ve všech oblastech městského života. V současnosti zde žije 4.600 obyvatel a město se stále rozvíjí. V blízkosti domu se nachází zastávka autobusu (asi 150 metrů), dvě základní a mateřské školy, prodejna potravin, městská knihovna, kulturní středisko, restaurace, pošta, dětská hřiště, sportoviště. V Adamově je k dispozici zdravotní péče včetně stomatologie, množství obchodů a řada služeb. Město je dostupné z Brna vlakem za 17 minut a zajíždí sem i autobusy v rámci IDS JM kraje.
Parkování je možné v ulici u domu.
Uvolnění ihned.


Parametry bytu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Údolní, Adamov
ID
S2024014
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Petr Špila

Petr Špila

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Adamově (okr. Blansko)?

Podobné nemovitosti