Prodej pozemku pro bydlení, Vysoký Újezd, V Necičkách, 1435 m2

V Necičkách, Vysoký Újezd

8 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 462 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Vysokém Újezdu

Informace k pozemku

Na prodej nabízíme výjimečný, velmi sluneční a krásný stavební pozemek o rozloze 1 435 m2, ideální pro výstavbu rodinného domu, který se nachází v klidné části rezidenční čtvrtí obce Vysoký Újezd u Berouna. Díky své výhodné poloze na okraje obce poskytuje jedinečný pocit klidu a soukromí, zároveň je však snadno dostupný do centra obce a nedalekého Beroun, s rychlým spojením do metra za 15 minut autem. Autobusem se dostanete za 25 minut na Zličín, kde jsou další spoje Pražské integrované dopravy.

Na pozemku již jsou veškeré přípojky potřebné inženýrské sítě - elektřina, vodovod, kanalizace, a plyn. Díky slunečné poloze a umístění lze efektivně využít solární panely pro energetickou úsporu. k pozemku vede asfaltová cesta. Možnost výstavby samostatného dvoupatrového rodinného domu s garáží a bazénem s vjezdem orientovaným z ulice. Zastavěná plocha je na pozemku 30 %. Mírný sklon terénu zaručuje nenarušený výhled z oken budoucího domu.

V obce je nová vlastní čistička odpadních vod, nově jsou vybudované rozvody vody a kanalizace. Voda má příznivé pH i obsah minerálů, má nízkou tvrdost a neničí vodovodní baterie a domácí spotřebiče. Zdrojem vody je vodárna Káraný.

Beroun, s bohatým historickým a kulturním dědictvím, nabízí také širokou škálu atrakcí a památek pro turisty. V obci Vysoký Újezd se nachází škola a školka, v blízkosti jsou prodejny potravin, lahůdky, restauraci, pizzerii, fitness, kosmetika, pošta, škola a školka.

Okolní příroda a cyklostezky poskytují skvělé možnosti pro vycházky a cyklistiku. Kromě toho jsou k dispozici fotbalové a golfové hřiště s golfovým resortem Albatross Golf Resort a různé volnočasové aktivity pro dospělé a děti Berouně.

Tato nabídka je vhodná jak pro osobní bydlení, tak i jako investice s vysokou návratností a možností pronájmu. Pro bližší informace nebo prohlídku pozemku nás neváhejte kontaktovat. 

Parametry pozemku

Cena
8 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
V Necičkách, Vysoký Újezd
ID
N339
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1435 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. arch. Oxana Khorst

Ing. arch. Oxana Khorst

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vysokém Újezdu (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti