Prodej bytu 2+kk, Horoměřice, Velvarská, 57 m2

Velvarská, Horoměřice

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Horoměřicích

Informace k bytu

Jaké by to asi bylo, bydlet deset minut od metra Bořislavka a přesto jako na vesnici? Přesně takhle se byste se cítili v bytě, který nabízím k prodeji.
Ten najdete v uzavřeném, pečlivě spravovaném resortu, pardon, areálu o třech bytových domech, obklopený vesnickou zástavbou a zelení. Mnou prodávaný byt najdete v tom růžovém, ve druhém patře ze tří a na svoje vlastní parkovací místo se koukáte z kuchyně. Ta je mimochodem kompletně zařízená, stejně jako celý byt - ten se prodává zařízený, od hrnečků až po vysavač - vše, co vidíte na fotkách je k bytu zdarma. Vám stačí skutečně pouze taška s oblečením a můžete bydlet bez dalších investic do čehokoliv.
Výměra bytu je na 2+kk velkorysá, celkem 57,3m2, k tomu připočtěte terasu 4,4m2, sklep je samozřejmost a vlastní parkovací místo pak příjemný bonus. Celý areál je neuvěřitelně klidný, pod kamerovým dozorem a skvěle spravovaný - třeba na léto je na parkovišti pro všechny připravený bazén s filtrací.
Lokalitu asi není nutno představovat, v Horoměřicích najdete úplně všechno, na letiště pár minut a na metro je to opravdu deset minut - autobus staví necelých 150m od vchodu.
Byt je vhodný jako investice k pronájmu, v Horoměřicích není aktuálně k pronájmu ani jeden byt - lze okamžitě pronajímat za 20.000,-/měsíčně + energie.
Měsíční náklady na byt 6.413,-Kč

Parametry bytu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Velvarská, Horoměřice
ID
HOROMĚŘICE
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
57 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Filip Veselý MRE

Filip Veselý MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Horoměřicích?

Podobné nemovitosti