Prodej rodinného domu, Pavlov, Lidická, 127 m2

Lidická, Pavlov

13 699 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 65 285 Kč /za měsíc

(Finální cena. Neplatíte žádnou provizi. Cena vč. právního servisu.)

Exkluzivní partneři v Pavlově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v OV, situovaný v klidném obci Pavlov, okres Kladno, v ulici Lidická. Rodinný dům se nachází pouhých 15 minut od letiště Václava Havla a 25 minut od centra Prahy. Pavlov je malebná obec s vynikající dostupností do Prahy i Kladna. Obec nabízí klidné bydlení v blízkosti přírody a zároveň veškerou občanskou vybavenost v dosahu, včetně škol, školek, obchodů, služeb a sportovišť. V blízkosti se nacházejí lesy a cyklostezky a dětská hřiště, ideální pro relaxaci a sport. autobusová a vlaková zastávka se nachází pouze 5 minut od domu.

Jedná se o novostavbu dvoupodlažního objektu (rok výstavby 2024), který zahrnuje dvě bytové jednotky. K dispozici je rodinný dům s dispozicí 4+kk o velikosti 127 m² a prostornou zahradou o rozloze 297 m2. V domu náleží také dvě parkovací stání přímo u zahrady.

Cihlová zateplená budova má sedlovou taškovou střechu, kvalitní hliníková okna a dřevěné podlahy, které dodávají interiéru teplý a přírodní vzhled.

V 1.NP naleznete obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, který je vybaven novou linkou a prvotřídními spotřebiči od značky Gorenje. Tyto spotřebiče jsou kryty prodlouženou pětiletou zárukou. Dále je zde samostatný pokoj, ideální pro dětský pokoj nebo pracovnu, a moderní koupelna s prostornou vanou a toaletou.

V 2.NP se nachází hlavní ložnice, další samostatný pokoj a prostor, který lze využít jako šatní pokoj nebo komoru. Druhá koupelna je vybavena moderním sprchovým koutem a toaletou.

Rozšířená chodba nabízí dostatečné řešení úložného prostoru.

Vytápění je zajištěno moderním podlahovým topením a ohřev vody bojlerem.

Byt prodává přímý majitel a neplatíte žádnou provizi za zprostředkování.

V případě zájmu si neváhejte prohlédnout dům pomocí virtuální prohlídky. Pro více informací a domluvení osobní prohlídky nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Parametry domu

Cena
13 699 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Finální cena. Neplatíte žádnou provizi. Cena vč. právního servisu.
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Lidická, Pavlov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
127 m2
Plocha nemovitosti
1311 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NOVA ET VETERA, s.r.o.

náměstí Jiřího z Poděbrad 1554/6, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing.Tomáš Staněk

Ing.Tomáš Staněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pavlově (okr. Kladno)?

Podobné nemovitosti