Prodej vícegeneračního domu, Kamenice - Olešovice, Olivová, 470 m2 (ID: 2064627)

Olivová, Kamenice, Olešovice

21 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 103 892 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kamenici

Informace k domu

Hledáte krásný, prostorný, rodinný dům s okouzlující zahradou v klidném prostředí a výbornou dopravní dostupností nedaleko Prahy?
Nabízím k prodeji luxusní, podsklepený, skvěle zateplený a velmi chytře a prakticky dispozičně řešený dům, s vlastní, pečlivě udržovanou zahradou s automatickým zavlažováním, bazénem, saunou, fitcentrem a samozřejmě také s venkovním i vnitřním krbem, v klidné a bezpečné části obce Kamenice.
Celková výměra pozemku je 1 299 m2, z toho 190 m2 je stavební pozemek se zastavěnou plochou 188,66 m2, obestavěný prostor je 1 446,49 m3. Okolní vlastní pozemek má výměru: 1 109 m2. (zámkovou dlažbou zpevněná příjezdová a parkovací plocha a krásná vzrostlá zahrada)
Částečně zapuštěný suterén (celková plocha 113,81 m2) má velmi prostornou dvojgaráž navazující na venkovní příjezdovou a dle potřeby též parkovací plochu, tělocvičnu se saunou a koupelnou a provozní místnosti (sklad potravin, kotelna, prádelna/dílna, komora).
Přízemí (1. nadzemní podlaží) s celkovou plochou 155,96 m2 obsahuje velice prostornou obytnou část propojenou velkými prosklenými dveřmi s terasou s venkovním krbem a bazénem.
1. patro (2. nadzemní podlaží) s celkovou plochou 143,73 m2 obsahuje tři velké ložnice, koupelnu, samostatné WC, šatnu/kuchyni a komoru.
Celková užitná plocha vnitřní části domu je 413,4 m2, venkovní užitné plochy (terasa s bazénem a zahradní domek) rozšiřují celkovou užitnou o dalších 56,9 m2 na celkových 470,3 m2.
Dům je skvěle zateplen, dle průkazu energetické náročnosti budovy (PENB) je zařazen do kategorie B = velmi úsporná budova. Vytápění domu plynovým kotlem lze částečně nahradit nebo doplnit topením dřevem ve vnitřním krbu.
Dům má přípojku elektro (240/380 V), je vybaven satelitním TV přijímačem, je napojen na veřejné sítě - plynovod, vodovod a kanalizaci. Zahrada má automatický závlahový systém napojený na vlastní vrtanou studnu, která může dodávat užitkovou i pitnou vodu.
Dům je obklopen vzrostlou a pečlivě udržovanou zahradou se vzrostlými stromy, kvetoucími keři a udržovaným trávníkem.
Neváhejte a domluvte si prohlídku. Nechtějte jen dobré, chtějte to nejlepší.

Parametry domu

Cena
21 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Olivová, Kamenice, Olešovice
ID
262-NP00439
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
470 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
190 m2
Plocha nemovitosti
1299 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Scopus

RE/MAX Scopus

Olbrachtova 1065/46, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Miloš Šlajchrt

Miloš Šlajchrt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Kamenici (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti