Prodej bytu 3+1, Čáslav - Čáslav-Nové Město, Husova, 92 m2

Husova, Čáslav-Nové Město

Exkluzivní partneři v Čáslavi

Informace k bytu

Byt 3+1, 92m² - Čáslav, Husova 625

Tento prostorný byt v centru Čáslavi je ideálním místem pro ty, kteří hledají pohodové bydlení v klidné lokalitě. Nachází se v těsné blízkosti centra města a nabízí pohodlný životní prostor o celkové ploše 92 metrů čtverečních.

Byt o dispozici 3+1 se nachází na 1. podlaží čtyřpodlažního udržovaného cihlového bytového domu. Dům je z průčelí opatřen novou zateplenou fasádou. Instalována jsou v bytě taktéž plastová okna a dveře balkónu. Fasádu ve vnitrobloku a společné prostory jako jsou chodby a suterénní části má SVJ taktéž v plánu dorekonstruovat. Samotný byt o ploše lehce nad 92m² prošel v letech 2005-2006 rekonstrukcí, která se týkala jak kompletní nové elektroinstalace, otopného systému, koupelny, toalety a taktéž kuchyně. Kuchyňská linka je velmi zachovalá a vybavena vestavnými spotřebiči. Vytápění je, stejně jako ohřev vody, zajištěno vlastním plynovým kotlem umístěným v koupelně.

Na dispozici 3+1 se jedná se o mimořádně velký byt. Ložnice jsou dostatečně prostorné. Jedna z nich je vybavena vestavbou velké walk-in šatny, a i tak pořád působí velmi vzdušně. Kuchyně a s ní pohledově spojený obývací pokoj jsou jednoznačnou dominantou bytu. Ke kuchyni je k dispozici krásná velká spíž s větracím okénkem a balkónek. Celkovou velikost bytu umocňují v celé jeho ploše vysoké stropy a velká okna, které jsou typické pro tento typ prvorepublikových bytových domů.

Jedním z největších přínosů tohoto bytu je jeho výborná poloha v centru města. Parkování je možné v těsné blízkosti a dle informací by měla příjezdová komunikace a parkovací plocha projít opravou povrchů.
V blízkosti se nachází veškeré důležité služby, jako jsou obchody, školy, restaurace a veřejná doprava.

Vstup do bytu vás uvítá zateplenou fasádou z průčelí domu a moderními plastovými okny, která zajišťují dostatečné množství světla a tepelné pohodlí. Vysoké stropy a dřevěné podlahy pak přidávají na atmosféře a vytvářejí pocit útulnosti a prostornosti.

Součástí bytu je i sklepní velká koje, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro potřebné věci. Pro milovníky přírody a aktivního životního stylu je v okolí města dostatek možností pro vycházky a relaxaci v přírodě.

Pokud hledáte byt v centru města s nadstandardní plochou a příjemnou atmosférou, tento byt v Čáslavi je pro vás tou správnou volbou.

Pro více informací a prohlídku bytu mne prosím neváhejte kontaktovat

Jan Česal

Parametry bytu

Cena
3 950 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Husova, Čáslav-Nové Město
ID
797
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
92 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Jan Česal

Jan Česal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Čáslavi?

Podobné nemovitosti