Prodej pozemku pro bydlení, Měšice, 1290 m2

Měšice

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Měšicích

Informace k pozemku

Ideální stavební pozemek v Měšicích u Prahy – Sen o vašem domově se může stát realitou!
Hledáte místo, kde si splníte své sny o bydlení v klidném a přátelském prostředí, přitom jen kousek od Prahy? Mám pro vás jedinečnou nabídku, která vám vezme dech!

Představte si velkorysý stavební pozemek o rozloze 1.290 m², který čeká právě na vás. Nachází se v tiché části obce Měšice, na rohu ulic Novoveská a Ve Slatinách. Tady si užijete naprostý klid – jediné vozy, které zde projedou, patří vašim sousedům.

A teď to nejlepší: Stavební povolení na rodinný dům je už vyřízené! To znamená, že můžete hned začít stavět svůj vysněný domov. Typ a design je vizualizován na fotografiích v prezentaci, nicméně lze si ho upravit během stavby a požádat o změnu.
Co je ale ještě důležitější – tímto povolením máte zajištěné připojení na vodovod a kanalizaci. A to je v okolí Prahy, kde jsou často kapacity plně obsazené, neocenitelná výhoda!

Lokalita je úžasná – Měšice vám nabídnou vše, co potřebujete ke spokojenému životu. Ve vesnici najdete mateřskou školu, a do dvou let tu bude i základní škola. Pro aktivní rodiny jsou zde dětská hřiště, plavecký bazén a sportoviště. Kromě toho si můžete užívat procházky v nádherném zámeckém parku nebo si dát něco dobrého v místní restauraci či vinotéce.
Základní škola, ZUŠ, lékaři, optika, Tesco, a další je v 1 km vzdálených Líbeznicích
V okolí je také množství cyklostezek, rybníků a příležitostí k výletům.

Ať už hledáte klidné bydlení s přírodou na dosah, nebo perfektní dostupnost do Prahy – tohle místo vám nabídne obojí! Do centra Prahy se autem dostanete za pouhých 10 minut. Autobusy jezdí čtyřikrát za hodinu, a na metro Letňany se dostanete za 12 minut. Pokud preferujete vlak, díky přímému spojení jste za půl hodiny přímo v centru Prahy.

Tento pozemek je perfektní kombinací klidu venkova a výhod života v blízkosti hlavního města.

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Tento pozemek je připravený stát se základem vašeho nového domova!

Parametry pozemku

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Měšice
ID
0020-NP09423
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1290 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Daniel Skružný

Daniel Skružný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Měšicích?

Podobné nemovitosti