Prodej bytu 2+kk, Pardubice, Bartoňova, 43 m2

Bartoňova, Pardubice - Studánka

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Prodej bytu 2+kk, 41 m2 užitné plochy + 2 m2 sklep

Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení kanceláře RE/MAX Vox ke koupi částečně zařízený, velice vkusně (kompletně) zrekonstruovaný, moderní byt ve vynikajícím stavu, bez jakýchkoliv závad.

Byt je slunný, se západní expozicí, obklopený zelení a velkým dětským pískovištěm před domem, je situovaný v bezprostřední blízkosti ZŠ a školky, s možností využívání nedalekého velkého (uzavřeného) dětského hřiště a moderních sportovišť, přiléhajícím k místní ZŠ, určenými pro veřejnost. Zastávka MHD a dubinské "náměstíčko", se všemi službami pro veřejnost se nacházejí rovněž domu na dosah.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Bytová jednotka, s užitnou plochou 41 m2 + sklepem, se nachází na sídlišti Dubina, v IX. NP/ze 14, bytového, kompletně zatepleného domu s novým výtahem, bezbariérovým přístupem a společnou kolárnou, v ul. Bartoňova, Pardubice.

Vytápění domu je napojeno na dálkový ohřev z Elektrárny Opatovice, a.s..

Nemovitost se může pyšnit dobrou energetickou náročností (třída C - úsporná). Vnitřní dispozice je rozdělena na ložnici, obývací pokoj s kuchyňským koutem (vč. nové kuchyňské linky), koupelnu (sprchový kout) s toaletou a předsíň, s velice prostornou šatnou v zádveří. Bytová jednotka je osazena plastovými okny. Do fondu oprav se měsíčně přispívá částkou 422,-Kč, přičemž aktuální hodnota celkové zálohové platby SVJ do FO + úhrady za služby činí dohromady 2.207,-Kč. Pouze skutečná spotřeba elektrické energie se platí zvlášť.

Parkování u domu je bez poplatku. Nemovitost se nachází v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní obslužností.

V případě více vážných zájemců bude kupující vybrán na základě parametrů stanovených prodávajícím. Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem se dozvědět více informací, tak mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní setkání s Vámi při prohlídce nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Bartoňova, Pardubice - Studánka
ID
0297-NP00217
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
41 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
43 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Vox

Jana Palacha 324, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Hác

Ing. Jiří Hác

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Pardubicích?

Podobné nemovitosti