Pronájem bytu 4+1, Litoměřice, Topolčianská, 82 m2

Topolčianská, Litoměřice - Předměstí

16 300 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie a služby, kauce, provize RK)

Exkluzivní partneři v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Realitní kancelář Vám nabízí k dlouhodobému pronájmu byt po kompletní rekonstrukci, o dispozici 4+1 s lodžií, obec Litoměřice, ulice Topolčianská. Tato lokalita je místem pro klidné a komfortní bydlení, které poskytne veškeré potřebné zázemí. V bezprostřední blízkosti domu je základní škola, sportoviště, lékařský dům, Kaufland, nebo např. nabíjecí stanice pro elektromobil. Bytová jednotka je umístěna ve zvýšeném přízemí 4 podlažního domu s výtahem. Celková podlahová plocha bytu činí 82 m2. Za vstupními dveřmi je centrální chodba s přístupy na samostatné WC, šatny, obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje a kuchyně. Z kuchyně je poté vstup do samostatné koupelny a dalšího pokoje, který může být využíván například jako pracovna. V kuchyni je zcela nová linka s připojením pro vaření na elektřině či plynu, dále digestoře a myčky nádobí. Vše si musí vybavit nový nájemce podle svých představ. Koupelnové jádro je zděné se sprchovým koutem, umyvadlem a dostatečným prostorem pro pračku. Okna jsou plastová, podlahy jsou převážně vinylové v kombinaci s keramikou. Vytápění bytu a ohřev teplé vody je zajištěn dálkovým rozvodem. K bytu náleží špajz a úložná kóje, které jsou k dispozici naproti vstupu do bytu. V domě je dále k dispozici i menší kočárkárna. Nájemné za byt činí 16.300,-Kč + energie a služby pro 2 osoby (elektřina 1.000,- Kč, plyn 500,- Kč, ústřední vytápění 1.000,- Kč, teplá voda 600,- Kč, studenou vodu 300,- Kč, osvětlení společných prostor domu 50,- Kč a úklid společných prostor domu 115,- Kč) = celkem 19.865,- Kč / měs. Vratná kauce činí 40.000,-Kč. Provize realitní kanceláře činí 15.000,-Kč. Byt je určen maximálně pro 5 osob.

Důležité: Vlastník bytu vyžaduje od všech zájemců o pronájem bytu nejprve vyplnit dotazník zde: https://docs.google.com/forms/d/1OP-rue1zBgaiAdHSU59567z8sEZRFE5jt1sRc0YHLOg/edit následně po výběru vhodných zájemců budete kontaktováni makléřem, který si s vámi sjedná konkrétní termín prohlídky. Děkujeme za pochopení.

Parametry bytu

Cena
16 300 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie a služby, kauce, provize RK
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Topolčianská, Litoměřice - Předměstí
ID
1121
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
82 m2
Vlastnictví
Státní/obecní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BONO reality s.r.o.

Palachova 1082/10, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Bc. Milan Pleskot

Bc. Milan Pleskot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Litoměřicích?

Podobné nemovitosti