Prodej rodinného domu, Želiv, 73 m2 (ID: 2063639)

Želiv

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Želivi

Informace k domu

Řadový rodinný dům ve, vazbě na sousední navazující objekt, se kterým tvoří dvoj dům. Celková užitná plocha domu činí 244 m² a nachází se v centru obce v pěkné lokalitě Želiv z roku cca 1950. V roce 2003 byla provedena přístavba a od roku 2009 následovaly další rozsáhlejší stavební úpravy, včetně přípravy na půdní vestavbu v podkroví domu.

Dispoziční členění:
1.PP - sklep, schodiště, vstup do garáže.
1.NP 3+KK - předsíň, chodba, koupelna a WC, kuchyň s jídelním koutem včetně obývacího pokoje, dětský pokoj a ložnice.
Podkroví - v prostorech mohou vzniknout až dva pokoje s terasou (112 m²).

Na podlahách: dlažba, plovoucí podlaha, plastová okna, rozvody a odpady vody v plastu, střešní krytina (betonové tašky). Vytápění domu lokálním ústředním topením a kamny v obývacím pokoji (podlahové topení v kuchyni). Z inženýrských sítí je dům napojen na obecní vodovod, ohřev vody zajištuje boiler umístěný ve sklepě, odpad je řešen napojením na obecní kanalizaci, elektřina 230V a 380V. Dále k domu náleží sklep (11.70 m²), dvoj garáž s el. vraty a dílnou (43 m²) a zahrada, na které stojí zahradní domek a bazén.
Celková plocha pozemku je 626 m², z toho zastavěná plocha domu 132 m² a zahrada o výměře 494 m².

Želiv je obec v okrese Pelhřimov na Českomoravské vysočině rozkládající se na soutoku řek Trnava a Želivka. Je vzdálena 10 km západně od Humpolce. Žije zde přibližně 1 200 obyvatel. V obci je mateřská a základní škola, obchod, hospod, klášter z poloviny 12. století, umělý kanoistický kanál, v blízkosti se nachází rozsáhlá rekreační oblast podél břehů přehrady Trnávka.

Nemovitost je vhodná k trvalému bydlení nebo rekreaci.

V případě zájmu o více informací či prohlídku mě můžete kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Želiv
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
244 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
73 m2
Plocha nemovitosti
626 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RUT & PARTNERS

Zámecká 7, Světlá nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Aleš Horký

Aleš Horký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Želivi?

Podobné nemovitosti