Prodej bytu 3+kk, Humpolec, Masarykova, 77 m2 (ID: 2063633)

Masarykova, Humpolec

5 778 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 536 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Exkluzivní partneři v Humpolci

Informace k bytu

Máme tu čest Vám představit unikátní příležitost stát se vlastníkem bytu v exkluzivním projektu Rezidence Masarykova, který se nachází v samém srdci Humpolce. Byt je o dispozici 3kk s celkovou výměrou 77 metrů čtverečních a nachází se ve 3. podlaží domu.

Tento nový bytový dům je ukázkou moderního bydlení, které splňuje všechny požadavky současného komfortu a ekologické odpovědnosti.

Důležité zmínit:

- Novostavba: Projekt je zcela nový, kolaudovaný v roce 2022 a navržen s důrazem na nejvyšší standardy kvality a pohodlí.

- Dispozice 3+kk: Prostorný byt o celkové užitné ploše 77 m² je ideální pro rodiny i páry hledající komfortní bydlení.

- Výtah: Moderní výtah zajišťuje pohodlný přístup do všech pater domu.

- Fotovoltaika: Dům je vybaven fotovoltaickými panely na střeše, což přináší energetické úspory a šetrnost k životnímu prostředí.

- Sklep a parkovací místo v ceně: Ke každému bytu náleží sklep a vyhrazené parkovací místo, což přidává další hodnotu a komfort.

Rezidence Masarykova se nachází na velmi atraktivní adrese v Humpolci. Ulice Masarykova je synonymem pro klidné a pohodlné bydlení s veškerou občanskou vybaveností doslova na dosah ruky. V okolí najdete školy, školky, obchody, restaurace i zdravotnická zařízení. Výborná dopravní dostupnost zajišťuje snadné spojení s okolními městy i hlavním městem Prahou.

Pokud Vás tato nabídka zaujala a chcete se dozvědět více, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku tohoto jedinečného bytu.

Budu se na Vás těšit!

Růt Lukáš

Parametry bytu

Cena
5 778 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Náklady na bydlení
4000 Kč měsíčně
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Masarykova, Humpolec
ID
LR2024039
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RUT & PARTNERS

Zámecká 7, Světlá nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lukáš Růt

Lukáš Růt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Humpolci?

Podobné nemovitosti