Prodej rodinného domu, Řídelov, 110 m2 (ID: 2063446)

Řídelov

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Řídelově

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme ke koupi rodinný dům v Řídelově. Dům se nachází v krásné, klidné lokalitě nedaleko Velkého a Malého pařezitého rybníka. Nemovitost stojí na pozemku o rozloze 800 m² na okraji obce. Dům o dispozici 4+kk má užitnou plochu 110 m² + je částečně podsklepený (1. PP) 60 m². V 1. NP domu se nachází zádveří, chodba, kuchyň s kuchyňským koutem a obývacím pokojem, ložnice, dva dětské pokoje, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a samostatné WC. V 1. PP je prádelna, dílna, kotelna, technická místnost a sklep.

Vytápění domu zajišťuje kotel na tuhá paliva se zásobníkem, který je u místěný v kotelně v 1. PP. Ohřev vody zajišťuje el. bojler umístěný také v 1. PP. V domě jsou plovoucí podlahy a dlažba (WC, koupelna, kuchyň, zádveří a chodba). Okna jsou trojskla, obvodové zdivo použit systém Heluz Family 2in1, stropy jsou zateplené minerální vatou. Dům je napojen na vlastní studnu, která je za domem. Aktuálně byly udělány nové rozbory vody. Odpady v domě jsou napojeny na vlastní septik. Aktuálně se na domě dodělala fasáda a další věci nutné ke kolaudaci. Do podpisu KS bude kolaudace dokončena.

Řídelov je malá obec vzdálená pouhých 10 minut od Telče a 35 minut od Jihlavy.

Majitel si vyhrazuje právo na výběr nejlepší nabídky.

Samozřejmostí je rychlé vyřízení hypotéky za velmi příznivých podmínek.

Parametry domu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Náklady na bydlení
4 500 Kč
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Řídelov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
800 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Iveta Uhrová

Iveta Uhrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Řídelově?

Podobné nemovitosti