Pronájem bytu 1+kk, Plzeň, Goldscheiderova, 34 m2 (ID: 2063174)

Goldscheiderova, Plzeň, Jižní Předměstí

13 100 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Zálohy na služby: 1780 Kč/ os. + 500 Kč každá další. Elektřina se převádí na nájemce.)

Exkluzivní partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 1+kk o celkové výměře 34 m2. Nachází se v 3. nadzemním podlaží novostavby s výtahem v klidné části obce, v ulici Goldscheiderova. Bytová jednotka je tvořena předsíní, koupelnou spolu s toaletou, dále tvoří bytovou jednotku pokoj s francouzskými okny vč. kuchyňské linky, jejíž součástí je varná deska, elektrická trouba, myčka, mikrovlnná trouba. V nemovitosti budou instalována veškerá svítidla, koupelnová galerie a skříňka do koupelny.
K bytu dále náleží sklepní kóje situovaná, garážové parkovací stání - není provedeno klasicky, ale je řešeno jako patrový zakladač (nevhodný pro vyšší automobily). Okna jsou plastová, teplo a ohřev vody je zajištěn dálkově.
Předností této nemovitosti je klidná lokalita, v blízkosti veškerá občanská vybavenost - škola, školka, nedaleké nákupní centrum nákupní centrum Borská pole, nákupní centrum Area Bory, průmyslová zóna Borská pole. Velmi výborná dostupnost D5 směr Praha i Rozvadov, v celém okolí jsou oblíbené cyklostezky.
Prohlídku bytu vřele doporučuji. Na začátku pronájmu se skládá vratná jistota v e výši 21 000 Kč a poplatek za zprostředkování.

Parametry bytu

Cena
13 100 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Zálohy na služby: 1780 Kč/ os. + 500 Kč každá další. Elektřina se převádí na nájemce.
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Goldscheiderova, Plzeň, Jižní Předměstí
ID
VD-1398
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
34 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
34 m2
Plocha nemovitosti
679 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
71 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Markéta Kůrková

Markéta Kůrková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti