Prodej bytu 1+1, Havířov, Kosmonautů, 27 m2

Kosmonautů, Havířov

1 160 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 528 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Havířově

Informace k bytu

Ideální místo s vynikající dostupností a veškerou občanskou vybaveností díky těsné blízkosti obchodního domu Permon v Havířově Podlesí je jedna z velkých výhod tohoto nízkonákladového bytu 1+1 v družstevním vlastnictví, umístěném v 10. podlaží, což zaručuje klid a krásný výhled do okolí. Energetická náročnost budovy je velmi úsporná a podtrhuje tak nízké náklady na provoz, kteří činí cca 3000 Kč měsíčně. K bytu také patří sklep pro uskladnění vašich věcí.

V předsíni bytu jsou dveře do koupelny s vanou a WC. V předsíni oceníte místo pro pračku. Z předsíně vstupujete do prostorného obývacího pokoje a dále do kuchyně, vybavené zánovní kuchyňskou linkou včetně sporáku. Byt je vybaven plastovými okny se žaluziemi.

V domě jsou 2 výtahy, kamerový systém i velmi praktická kočárkárna, kde můžete bezpečně a pohodlně umístit samozřejmě také své kolo.

Kavárna, jídelna, obchody, květinářství, lékárna, zdravotní středisko, kulturní dům, autobusové zastávky, vše máte ihned po ruce u tohoto bytu s velmi vstřícnou cenou.

Parametry bytu

Cena
1 160 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Náklady na bydlení
3.165 Kč včetně služeb
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Kosmonautů, Havířov
ID
00070
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
27 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Bc. Jan Kovač

Bc. Jan Kovač

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Havířově?

Podobné nemovitosti