Prodej obchodního prostoru, Praha - Košíře, Plzeňská, 120 m2 (ID: 2062197)

Plzeňská, Praha 5 - Košíře

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Dobrý den,

rádi bychom Vám exkluzivně nabídli k prodeji jedinečný komerční prostor o celkové ploše 120 m², který se nachází v atraktivní lokalitě na ulici Plzeňská, jen 4 minuty tramvají od stanice metra Anděl.

Tento prostor, umístěný v historickém činžovním domě po celkové rekonstrukci, nabízí vynikající dostupnost MHD a je snadno přístupný díky vlastnímu vchodu přímo z ulice. V okolí se nachází několik obchodů a dalších služeb, což zvyšuje atraktivitu lokality. K dispozici je také dostatek parkovacích míst v okolních ulicích a blízkost poštovní pobočky s CzechPointem.

Prostor je rozdělen do dvou podlaží, která dohromady vytvářejí multifunkční pracovní prostředí.

Ve zvýšeném přízemí se nachází světlý open space s vysokými stropy a čtyřmi velkými okny orientovanými na jih, která zajišťují dostatek denního světla. Dále je zde samostatná místnost se zázemím, toaletou a umyvadlem, a přístup k točitému schodišti, které vede do suterénu.

V suterénu najdete další flexibilní prostor s vysokými klenutými stropy, vybavený malými okny, místností se zázemím, odpočinkovou zónou a skladem.

Na fasádě domu je již připraveno elektrické vedení pro napojení vlastní venkovní reklamy.

Tento prostor je ideální pro firmy, které hledají variabilní pracovní prostředí, a nabízí mnoho možností využití jako celek. Vzhledem ke kombinaci zvýšeného přízemí a suterénu je prostor vhodný například pro kreativní týmy, IT specialisty, showroomy, e-shopy, výrobní dílny, nahrávací studia, nebo dokonce jako multifunkční kancelářské prostory s možností produkčních aktivit.

Díky své výjimečné poloze, širokým možnostem využití a výbornému stavu je tento prostor ideální koupí pro každého, kdo hledá perspektivní investici v centru města.

Jedná se o výhodnou investiční příležitost s vyšším výnosem, než jaký běžně nabízejí bytové jednotky, a to i vzhledem k tomu, ze aktuálně je prostor dlouhodobě pronajat jako fotostudio.

Pokud Vás tento prostor zaujal, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další podrobné informace nebo zajistíme osobní prohlídku.

Těšíme se na Vás,

Be Noble team

Parametry nemovitosti

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Plzeňská, Praha 5 - Košíře
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Elena Gosteva

Elena Gosteva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 5?

Podobné nemovitosti