Pronájem bytu 2+kk, Příbram, Čechovská, 46 m2

Čechovská, Příbram - Příbram VIII

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(služby ve výši 2 200Kč + poplatky elektřina, internet a televize převod na nájemce.)

Exkluzivní partneři v Příbrami

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k bytu

Exkluzivně nabízím k pronájmu zrekonstruovaný byt 2+kk o výměře 46 m2, v ul. Čechovská, část města Příbrami VII, umístěn ve 3. NP revitalizovaného domu. Klidná a příjemná lokalita, v těsné blízkosti III. polikliniky Ravak a náměstí 17.listopadu. Byt prošel celkovou zdařilou rekonstrukcí a je prakticky navržen jak pro mladý začínající pár, tak jednotlivce.
Dispozice bytu: obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, ložnice, prostorná koupelna se sprchovým koutem, oddělené WC, vstupní chodba s velkými úložnými prostory. K bytu náleží sklepní koje umístěná v suterénu domu. Parkování zajištěno bezplatně v okolí domu.

Pár metrů od domu se nachází veškerá infrastruktura, ZŠ, MŠ, obchody a služby, poliklinika Ravak, sportklub Oxygen, stanice MHD, SID i železniční stanice směr Praha -Písek i příjemný sportovní areál Nový rybník který Vám nabízí velké sportovní i kulturní vyžití.

Měsíční nájemné 11 000Kč+ služby 2 200Kč.Vratná kauce ve výší dvou nájmů 26 400Kč. Provize RK 13 310Kč. Elektřina bude převedena na nájemce.

Internet a televize není zahrnuta do zúčtovatelných služeb bytu, nájemce si hradí sám na své náklady.

Byt k dispozici od 02.09.2024. Více fotek bytu bude vloženo později.

V případě zájmu o prohlídku nebo bližší informace mě prosím kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
služby ve výši 2 200Kč + poplatky elektřina, internet a televize převod na nájemce.
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Čechovská, Příbram - Příbram VIII
ID
0218-NP05967
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
46 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Drahoslava Bosáková

Drahoslava Bosáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Příbrami?

Podobné nemovitosti