Prodej rodinného domu, Rybník, 138 m2

Rybník

3 722 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 738 Kč /za měsíc

(při rychlém jednání sleva)

Exkluzivní partneři v Rybníku

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Tato nemovitost má veškeré parametry k tomu, aby byla využívána jak k trvalému bydlení, anebo jako rekreační nemovitost k celoročnímu užívání. Dům je zasazen do nádherné a neporušené krajiny Českého lesa, v blízkosti hranic s Německem.

Kopta reality nabízí prodej rodinného domu v obci Rybník, okr. Domažlice. Dům je zasazen na parcele o celkové ploše 1.070 m2, z toho krásná a rovinatá zahrada čítá plochu necelých 700 m2. Jedná se o již zrekonstuovaný dům o dispozici 4+1, kdy přízemí tvoří velký obývací pokoj, kuchyně, ložnice, koupelna a WC a v zatepleném pokroví je 1 rekonstruovaný a 1 nerekonstruovaný pokoj pro přespání. V roce 1994 byla u domu postavena větší garáž s dílnou. Před domem byla postavena krytá pergola s výhledem na zahradu s ovocnými stromy (třešen, hrušeň, jablka). V těsném sousedství domu je menší penzion se sportovním hřištěm (využíváno sezóně). Na zahradě je dřevěná kolna na zahradní nářadí, sklad dřeva....apod. Veškerá občanská vybavenost je situována v obci Mutěnín, 7km, Drahotín 8 km, Hostouň, 10km nebo Poběžovice 10 km. Obec je styčným bodem do Českého lesa a to pro milovníky pěší turistiky, houbaření, cykloturistiky, běžkování. V obci se nyní opět plánuje obchod s potravinami.

Rekonstrukce:
Dům byl průběžně rekonstruován - nová fasáda v r. 2004, nová plastová okna + zateplené podkroví v r. 2014, tepelné čerpadlo zn. Mitsubihsi Zubadan v r. 2018.

Sítě:
Dům je napojen na obecní vodovod, elektřina 230,380 V, odpad je sveden do velké, dvoukomorové žumpy (společná se sousedním domem, vývoz 1x za rok) vytápění domu skrze tepelné čerpadlo. Plyn do domu není zaveden. Ohřev teplé vody skrze el.boiler.

Na prohlídku domu se těší:
Jan Kopta, DiS. - makléř, jednatel
Kopta reality s.r.o.
Plzeň - město

Parametry domu

Cena
3 722 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
při rychlém jednání sleva
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Rybník
ID
0345
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
138 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
156 m2
Plocha nemovitosti
1070 m2
Plocha zahrady
527 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Satelit
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Kopta reality

Kopta reality

Jablonského 2200/62, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Jan Kopta, DiS.

Jan Kopta, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rybníku (okr. Domažlice)?

Podobné nemovitosti