Prodej rodinného domu, Čečkovice, 189 m2 (ID: 2061804)

Čečkovice

2 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 059 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Čečkovicích

Informace k domu

V obci Čečkovice nedaleko Chotěboře nabízíme exkluzivně k prodeji dvoupodlažní částečně podsklepený rodinný dům, který nabízí velkou škálu možných způsobů využití jak už k trvalému bydlení, rekreaci či podnikání.

Prostorný rodinný dům se může pochlubit velice udržovaným, i když původním stavem. Velkou výhodou je jeho dispozice 5+1, která je jako dělaná pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří potřebují více místa, dále je zde velká zahrada o rozloze 1151 m2, která poskytne dostatek prostoru pro nadšence do zahradničení - pro ty je tu navíc skleník se zahradním domkem a stodolou!

Dispozičně je dům řešen: první nadzemní podlaží je řešeno verandou, vpravo je koupelna, samostatná toaleta a komora + sklad potravin, po levé straně je kuchyně s kuchyňkou linkou, obývací pokoj, dvě ložnice, po schodech se dostaneme do druhého nadzemního podmaží, kde jsou půdní prostory, koupelna, prostor pro toaletu, komora, vstup na terasu a dvě ložnice.

Kanalizace je řešena jímkou, voda je veřejná.

Díky svému umístění Vám dům poskytne poklidné bydlení s dobrou dostupností do města Chotěboře 11 minut, kde je kompletní občanská vybavenost.

Obcí probíhá trasa oblíbených cyklostezek, které jsou budovány v oblasti mikroregionu Podoubraví a navazují na síť nadregionálních a dálkových cyklotras na území České republiky. Za zmínku jistě stojí i památky v okolí a zároveň nedaleká, 11 km vzdálená, rekreační oblast se Sečskou přehradou, která je vyhledávána turisty a rybáři.

V případě zájmu vám rádi pomůžeme s vyřízením financování této nemovitosti.

Doporučujeme prohlídku.

Pro více informací kontaktujte makléře.




Parametry domu

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Čečkovice
ID
183
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
248 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
189 m2
Plocha nemovitosti
1480 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jaroslav  Bohuněk

Jaroslav Bohuněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čečkovicích?

Podobné nemovitosti