Prodej rodinného domu, Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou III, Obodřecká, 72 m2

Obodřecká, Benátky nad Jizerou III

5 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 777 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Benátkách nad Jizerou

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s příjemnou dispozicí 3+1 o celkové ploše 72 m2, který prošel částečnou rekonstrukcí. Dvoupodlažní dům je situován v klidné okrajové části Benátek nad Jizerou, ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení za atraktivní cenu s vynikající dostupností do Prahy.

V přízemí domu najdete vstupní chodbu, koupelnu spojenou s toaletou, která je vybavená sprchovým koutem a přípojkou na pračku. Dále se zde nachází samostatná kuchyň s komfortní kuchyňskou linkou a jídelním koutem, odkud je přímý vstup na zahradu. Přízemí doplňuje útulný obývací pokoj s výhledem do zahrady. Dřevěné schody vás zavedou do prvního patra, které nabízí klidové místnosti, jako je ložnice a dětský pokoj, a také praktická toaleta na chodbě prosvětlené denním světlem.

O vytápění domu se starají krbová kamna na tuhá paliva, přičemž je připravena možnost připojení na plyn. Nemovitost je napojena na veřejnou kanalizaci a voda je zajištěna z veřejného vodovodu. Pozemek (264 m2) harmonicky ladí s velikostí domu a svou orientací směřuje převážně na severovýchod. Zahrada je vybavena velkorysým skleníkem a prostornou zastřenou pergolou, na kterou navazuje dřevěná kůlna.

V Benátkách máte k dispozici širokou škálu obchodů a služeb, včetně supermarketů jako Lidl, Penny Market, Billa, ale také věhlasné Merhautovo pekařství, řeznictví, rychlá občerstvení, několik restaurací, zdravotní středisko a další praktické i odborné lékaře. Pokud byste potřebovali něco navíc, Mladá Boleslav je v dosažitelné vzdálenosti.

Největším benefitem nemovitosti je strategická poloha na dálnici D10, poskytující rychlé spojení na Černý Most (22 min) a do Mladé Boleslavi (17 min). Výborná dostupnost je též zajištěna autobusovou dopravou (i po městě), zahrnující příměstské linky do Prahy.

Financování hypotečním úvěrem je možné a naši finanční specialisté vám rádi pomohou s vyřízením všech náležitostí. Pokud máte zájem o více informací nebo si chcete sjednat prohlídku, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám poskytnu veškeré potřebné informace a těším se na setkání s vámi.

Parametry domu

Cena
5 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Obodřecká, Benátky nad Jizerou III
ID
03083
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
72 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
264 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jan Čančík

Jan Čančík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Benátkách nad Jizerou?

Podobné nemovitosti