Prodej rodinného domu, Třešť, Vrchlického, 190 m2

Vrchlického, Třešť

5 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 641 Kč /za měsíc

(cena včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Třešti

Informace k domu

Se souhlasem majitele a ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji samostatně stojící podsklepený rodinný dům v Třešti na ulici Vrchlického o celkové. zastavěné ploše 92m2 a zahradě o výměře 525m2 v klidné okrajové části města Třešť, přesto se nedaleko nemovitosti nachází veškerá občanská vybavenost (pošta, obchody, úřad, restaurace, škola, školka, poliklinika a autobusové i vlakové nádraží). Třípodlažní rodinný dům je vhodný jak pro rodinné bydlení tak i jako prostor pro zajímavou investici – po stavební úpravě je možné z domu udělat 3 samostatné byty o podlahové ploše cca 80m2.
Dům byl vystavěn na začátku 70. let, po celou dobu byl dobře udržovaný, v roce 2005 byla kompletně vyměněna střecha nad hlavní částí budovy a vyměněny dešťové žlaby a svody, včetně nového oplechování střechy nad vstupní verandou. Vytápění je řešeno plynovým kotlem (stáří cca 6 let), užitková voda se zahřívá bojlerem (stáří 4 roky). V kotelně se nachází i kotel na tuhá paliva, který je možné po kontrole a připojení používat.
V prvním nadzemním podlaží se nyní nachází garáž, dílna, kotelna, prádelna, sklad a schodiště. Protože je pod úrovní terénu jen částečně, bylo by v rámci rekonstrukce možné toto patro využít k obývání stejně jako ostatní dvě.
V druhém nadzemním podlaží je bytová jednotka 2+1 a kuchyň s jídelnou a spižírnou, obývací pokoj, ložnice, chodba, sociální zařízení – wc a sprchový kout, a předsíň, ze které je po dřevěných schodech přístup do třetího nadzemního podlaží.
Nejvyšší patro (třetí nadzemní) je také samostatná bytová jednotka 3+1 a kuchyň s jídelnou a spižírnou, chodba, obývací pokoj, ložnice 1, ložnice 2, sociální zařízení – samostatné WC a koupelna s vanou. V tomto patře se nachází i prostorná zasklená lodžie a ze schodišťového prostoru je přístup i na střechu nad vstupní verandou, kterou je možné využít pro posezení. Z koupelnového prostoru je možné vstoupit po stahovacích schodech do podkroví.Volný ihned.
V případě zájmu vám rádi pomůžeme s vyřízením financování této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
5 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Vrchlického, Třešť
ID
143-NP06760
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
92 m2
Plocha nemovitosti
617 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX A-City

RE/MAX A-City

Březinova 4690/144, Jihlava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 103 lidí

Prodejce

David Chaloupka

David Chaloupka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třešti?

Podobné nemovitosti