Prodej obchodního prostoru, Prostějov, Olomoucká, 950 m2

Olomoucká, Prostějov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info u realitního specialisty)

Exkluzivní partneři v Prostějově

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji výjimečnou nemovitost v srdci Prostějova, která představuje ideální investiční příležitost! Tato budova na frekventované ulici Olomoucká, se dvěma nadzemními podlažími a suterénem, je skvělou volbou jak pro stávající komerční využití, tak pro nové podnikatelské nápady.

Technické údaje:
Užitná plocha: cca 950 m2 (každé nadzemní podlaží 350 m2, 250 m2 suterén)

Kompletně pronajato: Momentálně je budova plně pronajata. V 1. NP se nachází dlouhodobě pronajaté potraviny, což zajišťuje stabilní příjem. Ve 2. NP funguje populární hudební club, jehož nájemní smlouva končí příští rok, čímž se otevírá možnost pro nové využití.

Flexibilní vnitřní uspořádání: Budova je stavěna jako skelet, což umožňuje snadné úpravy vnitřních příček. Můžete tak přizpůsobit dispozice podle vašich potřeb a vizí.

Potenciál suterénu: Nevyužitý suterén o ploše 250 m2 s přirozeným odvětráváním a světlou výškou 270 cm nabízí další možnosti pro rozšíření komerčních prostor nebo jiné využití.

Rekonstrukce: Od roku 2013 proběhlo několik rekonstrukcí, včetně nové střechy dokončené v roce 2019, což zajišťuje dlouhou životnost a minimální nutnost dalších investic do oprav.

Parkování a logistika: K budově náleží parkovací místa pro 7 aut a rampa pro nakládání zboží, což usnadňuje logistické operace. V budově jsou také 3 nákladní výtahy.

Vynikající poloha: Budova se nachází v centru města Prostějova, což zajišťuje vysokou průchodnost lidí a snadnou dostupnost pro zákazníky i zaměstnance.

Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro investory hledající stabilní zisky z pronájmu nebo pro podnikatele toužící po vlastních komerčních prostorách.


Pro další informace nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info u realitního specialisty
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Olomoucká, Prostějov
ID
63472
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
950 m2
Patro
3.
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Prostějově?

Podobné nemovitosti