Pronájem komerční nemovitosti, Praha - Řepy, Drahoňovského, 70 m2

Drahoňovského, Praha 6, Řepy

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(provizi hradí nájemce)

Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme pronájem komerčních prostor po kompletní rekonstrukci ve velmi pěkné a klidné lokalitě Praha 6-Řepy, kousek od zastávky MHD (autobus, tramvaj, vlak), s perfektní dostupností do centra, ale také kousek do přírody. Ve vzdálenosti cca 250 metrů je obchodní centrum OC Řepy s obchody, poštou, restauracemi i lékárnou.

Nebytová jednotka s výměrou 70 m2 se nachází v přízemí menší komerční budovy. Před objektem je možné bez problému zaparkovat, nenachází se zde žádné parkovací zóny. Vstup do komerčních prostor je možný dvěma vchody, buď přímo z ulice Drahoňovského nebo z druhé strany budovy. Před vstupem do prostor se nachází „předsíň“, na které jsou umístěny dvě oddělené toalety. Možno využít např. jako čekárnu. Samotný komerční prostor je vybaven novým kuchyňským koutem a vstupy do tří samostatných místností.

Čistý nájem prostor činí 18 000 Kč plus celkové paušální poplatky 6 000 Kč, ve kterých je započítána elektřina, voda, teplo, apod. Vratná kauce jsou dva čisté nájmy, tedy 24 000 Kč, a provize realitní kanceláři jeden měsíční nájem + 21% DPH. Energetický štítek nebyl dodán, proto je určeno „G“.

Parametry nemovitosti

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
provizi hradí nájemce
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Drahoňovského, Praha 6, Řepy
ID
64017
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
1.
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu komerčních nemovitostí v Praze 6?

Podobné nemovitosti