Prodej chaty, Samopše, 45 m2

Samopše

1 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 007 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Samopších

Informace k domu

Chata na prodej se nachází v obci Samopše na pozemku o celkové rozloze 542 m², z čehož 498 m² tvoří zahrada a 44 m² je zastavěná plocha. Chata je dřevostavba postavená na betonových základech, přičemž spodní část stavby je obložena kamenem. Voda je získávána z vrtané studny o hloubce 30 metrů, která poskytuje dostatečný přísun vody, včetně "napouštění bazénu". Letos bylo instalováno nové čerpadlo.

Chata byla kolaudována v roce 1977 a za posledních 15 let prošla několika rekonstrukcemi, včetně rozsáhlých terénních úprav. Vzhledem k tomu, že se chata nachází ve svahu, byly vybudovány kaskádové terasy. Nově je také vybudována pergola pro parkování auta, aby bylo chráněno před sluncem. K chatě vedou upravené chodníky. Polovina střechy je nově pokryta plechem v roce 2024. Okna směrem k bazénu jsou dvojitá a byla vyměněna před 15 lety, ostatní okna jsou jednoduchá a jsou opatřena okenicemi.

Odpady jsou odváděny do septiku. Chata je napojena na elektrickou síť s napětím 220V i 380V. Koupelna byla také renovována před 15 lety. Na pozemku je možné parkovat auto pod pergolou a hned naproti pozemku je prostor pro dvě auta na obecní cestě.

Chata a pozemek jsou situovány nedaleko řeky Sázavy, obklopeny krásnými lesy, které nabízejí bohaté možnosti sportovního vyžití, jak pro cyklisty, tak pro vodáky. Lokalita je velmi klidná, ideální pro relaxaci a odpočinek v přírodě.

Parametry domu

Cena
1 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Samopše
ID
0059-NP07223
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
45 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
45 m2
Plocha nemovitosti
542 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Marcela Kvízová

Marcela Kvízová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Samopších?

Podobné nemovitosti