Prodej bytu 2+kk, Kladno - Kročehlavy, Na růžovém poli, 41 m2

Na růžovém poli, Kročehlavy

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kladně

Informace k bytu

Prohlídkový den ve čtvrtek 12.9.2024, přesný čas si rezervujte u makléře.

RK CHIRŠ nabízí exkluzivně k prodeji byt v osobním vlastnictví s komorou a sklepem o výměře cca 41m2 v revitalizovaném panelovém domě v ul. Na růžovém poli, Kladno - Kročehlavy.
Byt s dispozicí 2+kk je po celkové rekonstrukci z roku 2016.

Nabízený byt je situován v 7. nadzemním podlaží domu (z celkových 8) s výtahem. Současně jeho dispozici tvoří předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatná ložnice, koupelna s vanou, samostatné WC a komora umístěná na chodbě hned vedle bytu. Celková plocha bytu zaujímá cca 41m2. K bytu dále náleží sklepní kóje o celkové ploše cca 2m2 umístěná v suterénu domu.

Okna jsou plastová s orientací na jih. Vytápění bytu a ohřev teplé vody je zajištěno dálkově.

Bytový dům se nachází v místě kompletní občanské vybavenosti. 2 minuty od domu je autobusová zastávka Růžové pole, odkud jezdí spoje přímo do Prahy. Spojení do Prahy je velmi rychlé, autobusem, vlakem i autem - do 20 minut se po dálnici D6 dostanete až k zastávkám metra (linka A - Nádraží Veleslavín, linka B - Zličín). V blízkosti domu je dostupná kompletní infrastruktura, obchody i služby. Kladno nabízí i několik sportovišť a v neposlední řadě i spoustu parků a zeleně, které vybízí k odpočinku.

PENB třída C

Doporučujeme prohlídku!

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií. Najdete nás od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 na pobočce CHIRŠ Bělohorská 85 na Břevnově.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Na růžovém poli, Kročehlavy
ID
VK3474859
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
41 m2
Patro
7. z 8
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
41 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Autobus
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Pavlína Rejtharová

Ing. Pavlína Rejtharová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kladně?

Podobné nemovitosti