Prodej rodinného domu, Rohatsko, 160 m2

Rohatsko

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rohatsku

Informace k domu

Nabízím prostorný rodinný dům v klidné menší obci Rohatsko, okres Mladá Boleslav, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Dům byl postaven v 50. letech, v 70. letech byla provedena přístavba domu.

V domě je zavedeno plynové topení s rozvody v mědi, částečně zrekonstruována koupelna, nová vodárna, nové okapy. Dispozice domu je 2x 2+1 s prostornými pokoji, koupelna a samostatné WC se nachází v přízemí. V domě jsou zachována i kamna na pevná paliva.

Rovinatý pozemek včetně zastavěné plochy je o celkové rozloze 1067 m², z toho stavební parcela má rozlohu 732 m2 a zahrada patřící k domu 335m2. Na pozemku kromě rodinného domu stojí také prostorná stodola, která byla částečně využívána jako garáž a dílna, a další dvě menší vedlejší budovy, které sloužily jako skladovací prostory. Součástí pozemku je i zahrada s dostatkem prostoru pro relaxaci, pěstování plodin či chov drobného zvířectva.

Dům má vlastní studnu, odpad sveden do jímky. Je možné napojení na obecní vodovod a kanalizaci. Přípojka vody je zavedena k domu.

Obec se nachází v severovýchodní části Středočeského kraje, uprostřed trasy Mladá Boleslav - Jičín, v blízkosti Českého ráje. V obci je velmi dobrá občanská vybavenost - mateřská školka, obchod s potravinami, obecní úřad, hospoda, několik menších firem. Jsou zde bohaté možnosti sportovního vyžití - nafukovací hala s umělým povrchem, tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hřiště, hřiště pro děti, upravené cesty pro cyklistiku, v okolí jsou lesy. Je zde výborná dopravní dostupnost, 15 minut autem do Mladé Boleslavi, 45 minut do Prahy, autobusové a vlakové spojení.
Na rekonstrukci domu je možno čerpat dotace v rámci programu „Oprav dům po babičce“. Bližší informace naleznete zde:

https://novazelenausporam.cz/rodinne-domy/oprav-dum/

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Rohatsko
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1067 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Vít Kadlec

Vít Kadlec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rohatsku?

Podobné nemovitosti