Prodej rodinného domu, Nehvizdy, Za Humny, 135 m2

Za Humny, Nehvizdy

12 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 524 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Nehvizdech

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji řadový rohový dům 4+kk o rozloze 155 m2, situovaný na pozemku o velikosti 597 m2 v obci Nehvizdy.

Tento plně vybavený prostorný dům disponuje garáží o velikosti 21 m2 (s vestavěným dřevěným patrem), další parkovací místo se nachází v přední části pozemku za branou, která je na dálkové ovládání stejně jako garážová vrata (značky Hörmann).

Zahrada je orientovaná na jih a poskytuje krásný výhled do zarostlé zeleně. Součástí zahrady je zastřešená terasa o rozloze 20 m2, která je ideální pro venkovní relaxaci a rodinná setkání. Na prostorné zahradě je možné nově vybudovat např. velký bazén.

V přízemí se nachází předsíň s vestavěnou skříní, komora pod schody, toaleta (s možností dostavby sprchového koutu), prostorný obývací pokoj s plně vybavenou novou kuchyňskou linkou s barovým posezením, včetně jídelního prostoru s přímým výstupem na terasu a dále do zahrady. Celé přízemí prošlo rekonstrukcí v roce 2018.

Ve druhém patře dům nabízí chodbu s vestavěnou skříní, ložnici s vestavěnou šatní skříní, dva pokoje (také s vestavěnými skříněmi), koupelnu s rohovou vanou a toaletou. Z chodby je vstup přes zasouvací schůdky na půdu (cca 25 m2), která představuje další úložný prostor.

Dům je vybaven zabezpečovacím zařízením a bezpečnostními foliemi v oknech, které zajišťují bezpečnost a klid pro vás a vaši rodinu. Komfort bydlení zvyšuje i vysokorychlostní připojení internetu s kabelovou televizí (pevná linka O2).

Vytápění je řešeno novým efektivním kondenzačním plynovým kotlem značky Junkers s integrovaným zásobníkem na teplou vodu.

V přízemí je instalováno podlahové topení, které poskytuje komfortní a rovnoměrné rozložení tepla, ve druhém podlaží jsou umístěny radiátory s elektricky ovládanými termostatickými hlavicemi, které můžete snadno řídit přes mobilní aplikaci. Pro maximální pohodlí v letních měsících je v každém pokoji druhého podlaží k dispozici klimatizace.
Díky zateplení domu jsou náklady na bydlení relativně nízké (vzhledem k velikosti domu) – měsíční zálohy na elektřinu a plyn jsou dohromady 6.500 Kč + vodné a stočné.

Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostorné a komfortní bydlení v klidném prostředí s veškerou občanskou dostupností. Nezmeškejte příležitost stát se majiteli tohoto výjimečného rodinného domu, který splní všechny vaše představy o novém domově.

Obec Nehvizdy nabízí veškeré občanské vybavení - školky, základní škola, dětská hřiště, sportovní hala, obchody (Lidl), lékárna, čerpací stanice, ATM, ZOOpark, pošta, dvě restaurace, pizzerie a další.

Doprava z Nehvizd na Prahu Černý Most je do 10 min. po dálnici D11, a to bez nutnosti dálniční známky. Jinak je možné využít pravidelnou autobusovou dopravu do Prahy ke stanici metra B Černý Most. Zastávka autobusu je cca 250 metrů od domu.

Nemovitost je možno financovat hypotečním úvěrem, který vám rádi zařídíme.
Doporučuji prohlídku této zajímavé nemovitosti. V případě dotazů mne, prosím, kontaktujte.

Parametry domu

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Za Humny, Nehvizdy
ID
00179
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
135 m2
Plocha nemovitosti
597 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Rostislav Kulička

Ing. Rostislav Kulička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nehvizdech?

Podobné nemovitosti