Prodej bytu 1+kk, Praha - Vysočany, Paříkova, 44 m2

Paříkova, Praha 9 - Vysočany

6 099 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 071 Kč /za měsíc

(Cena včetně všech poplatků a služeb)

Exkluzivní partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout byt o vnitřní dispozici 1+kk (a výměře 44,05 m2), ke kterému dále náleží balkon (o výměře 4,80 m2) ve 2 nadzemní podlaží budovy, na místě se skvělou dopravní dostupností 3 min. metro (B), 3 min. vlaková stanice Vysočany, 3 min. TRAM, centrum max. 15min.

Po vstupu do bytu se ocitnete v nadstandardně prostorné chodbě (o výměře 11,25 m2), ve které je k dispozici vestavná skříň, která nabízí dostatečný úložný prostor a dále je v chodbě místo pro botníky, zrcadlo, věšáky apod. Z chodby je rovněž možné vstoupit do koupelny s toaletou (o výměře 4,77 m2), kde je k dispozici i vana, umyvadlo a za dveřmi je místo i na pračku. A konečně z chodby je dále možné vstoupit do obývací místnosti (o výměře 28,03 m2) s čtvercovými uspořádáním a velmi prostorným kuchyňským koutem, kde je na zakázku vyrobená kuchyňská linka s uspořádáním po protilehlých stranách s vestavnými spotřebiči, jako varná deska, trouba, digestoř, myčka na nádobí a velká lednice (175). K pohodě bydlení přispívá portálové okno, které prakticky zabírá celou jednu stěnu obytné místnosti a zajišťuje dostatečné prosvětlení celého prostoru a zároveň vstup na balkon, který situován do klidné části přilehlého parku, s orientací na západ, kdy zejména v odpoledních hodinách poskytuje příjemné osvětlení i dostatek slunce, a naopak v dopoledních hodinách nabízí příjemný chlad a stín.

Samotná budova byla zkolaudována koncem roku 2004 a tedy užívána od roku 2005, kdy celý developerský projekt byl připraven k poskytování nadstandardních služeb svým obyvatelům, jako např. recepce, která mimo jiné zajišťuje ochranu celého objektu a kontrolu všech, kteří do objektu vstupují. Budova má 11 NP a 2 NP, chodby jsou prostorné a poskytující dostatek prostoru i pro stěhování nadměrných věcí. Současně jsou v 1 NP i služby občanské vybavenosti, jako potraviny, vinárna a další služby.

Měsíční náklady vůči SVJ činí zálohy na poskytované služby (dle spotřeby, dnes v celkové výši 5.200,- Kč / měsíc), kdy příspěvek do fondu oprav činní pouhých 529,- Kč / měsíc.

Nabídka bytu je rovněž vhodná pro konzervativní investici (dlouhodobému nájmu) kdy je i možné současně převzít byt včetně uzavřené nájemní smlouvy s dlouhodobým nájemcem (který má 2. měsíční výpovědní lhůtu), kdy současný výnos činní cca. 3 % p. a. (nájem 14.500, - Kč / měs. bez služeb), případně je možné dohodnout i zvýšení nájmu na v místě a čase obvyklé nájemné (aktuálně ve výši +/- 17-18.000, - Kč / měs. bez služeb), což by zvýšilo výnos na cca. 3,5 % p. a.

V případě zájmu o další informace i prohlídku, jsem Vám k dispozici, Vaše realitní zprostředkovatelka s osobním přístupem.

Parametry bytu

Cena
6 099 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně všech poplatků a služeb
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Paříkova, Praha 9 - Vysočany
ID
1768
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
44 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
44 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PETER

nám. Republiky 993, Neratovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ivana  Peter

Ivana Peter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti