Prodej pozemku, Mikulov, Nádražní, 18723 m2 (ID: 2058945)

Nádražní, Mikulov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Mikulově

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji rozsáhlý pozemek na okraji města Mikulov, určený pro výstavbu průmyslové výroby. Pozemek je rozdělen do tří parcel, které jsou zapsány v katastru nemovitostí následovně:

Pozemek parc. č. 4503/2 o výměře 375 m².
Pozemek parc. č. 4511/02 o výměře 10 641 m².
Pozemek parc. č. 4512/8 o výměře 7 707 m².

Celková výměra všech parcel činí 18 723 m². Tento pozemek je ideální pro výstavbu průmyslových objektů díky své výhodné poloze v západní části města a klidnému prostředí na okraji města Mikulov.

Podle územního plánu se pozemek nachází v oblasti určené pro průmyslovou výrobu (VP - výroba a skladování - Z69). Tato kategorie zahrnuje pozemky pro průmyslovou výrobu a kapacitní sklady, připouští výrobu netovárního charakteru, místa komunálního odpadu a sběrny surovin. Podmíněně připouští stavby zemědělské výroby.

V plochách průmyslové výroby a skladování (VP) územní plán podmíněně připouští bydlení a ubytování pro správce nebo zaměstnance.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Nádražní, Mikulov
ID
00006
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
18723 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Robert Schmidt

Ing. Robert Schmidt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti