Pronájem bytu 2+kk, Tábor, Nad Řekou, 60 m2

Nad Řekou, Tábor

11 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby + jistota + provize RK)

Exkluzivní partneři v Táboře

Informace k bytu

Pronájem bytu 2+kk s výtahem v ul. Nad Řekou, Tábor.
Nabízíme k pronájmu světlý prostorný byt 2+kk o výměře cca 60 m², který se nachází ve druhém patře pětipodlažního panelového domu s výtahem. Dům prošel částečnou revitalizací, byt samotný je ve velmi dobrém stavu. Prostorné a světlé pokoje poskytují dostatek místa pro veškeré vaše potřeby. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s novým elektrickým sporákem se sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou a digestoří. Podlahová krytina: v obytných místnostech je dřevěná + dlažba v chodbě a v sociálních zařízení. V koupelně je vana 170 cm.
Byt je nově vymalován, jeho světlé stěny a dvě francouzská plastová okna zajišťují příjemnou atmosféru na okraji zástavby, s pěkným výhledem na Staré město, v blízkosti řeky Lužnice s dobrou dostupností MHD, jedna linka staví před domem.
Dispozice: dva velké pokoje - každý cca 20 m², kuchyně 6,30 m², chodba 6 m², koupelna 5,50 m², WC 1,80 m², výlučné užívání sklepního prostoru v přízemí objektu. Kolárna a kočárkárna.
Místo nabízí docházkovou vzdálenost do školky, střední školu, prodejnu potravin, restauraci a sportovní zařízení. V případě dalších potřeb se pomocí městské hromadné dopravy rychle dostanete k základní škole, zdravotním zařízením a veškeré další občanské vybavenosti.
Zálohy na služby a vyúčtování: Elektřinu v bytě hradí nájemce na základě vlastní smlouvy se správcem sítí dle aktuálních cen od dodavatel Eon. Vyúčtování tepla, vody a ostatních nákladů spojených s užíváním bytu probíhá 1x ročně dle naměřené spotřeby. Měsíční zálohy na služby (cca 2.700,- Kč – dle počtu osob v bytě).
Televize společná anténa, internetem vlastní dodavatel.
PENB – skupina C – úsporná. VRATNÁ JISTOTA: 23.600, - Kč
BYT VOLNÝ K NASTĚHOVÁNÍ cca do 14 dnů od podpisu Rezervační smlouvy a úhrady rezervačního poplatku.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107021.

Parametry bytu

Cena
11 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby + jistota + provize RK
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Nad Řekou, Tábor
ID
N107021
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Štěpánka Šindelářová

Štěpánka Šindelářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Táboře?

Podobné nemovitosti