Prodej bytu 3+1, Břeclav, Na Valtické, 83 m2 (ID: 2058924)

Na Valtické, Břeclav - Charvátská Nová Ves

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Břeclavi

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji krásný byt 3+1, který se nachází v 1. patře panelového domu na kraji sídliště, což zajišťuje klidné a zelené prostředí. Tento byt je ideální pro rodiny s dětmi díky své praktické dispozici a blízkosti k dětskému hřišti, autobusové zastávce a základní škole.

Po vstupu do bytu se ocitnete v prostorné chodbě, ze které je po levé straně vstup do velkého obývacího pokoje. Z obývacího pokoje lze pokračovat do ložnice nebo na balkon, který je vybaven pergolou, ideální pro relaxaci. Naproti vstupním dveřím se nachází dětský pokoj. Z chodby je také přístup do plně vybavené moderní kuchyně s jídelním koutem a výhledem na zelené stromy.

Byt má samostatné WC a koupelnu s vanou. Za koupelnou je další praktický prostor, který slouží jako místo pro pračku a má police pro uskladnění věcí.

Lokalita je klidná a zároveň dobře dostupná, s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. V bezprostřední blízkosti vchodu do bytového domu je autobusová zastávka a dětské hřiště, což je ideální pro rodiny s dětmi. Na sídlišti se rovněž nachází základní škola.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Na Valtické, Břeclav - Charvátská Nová Ves
ID
ZB2410
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
83 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Ing. Zbyněk Bartošic

Ing. Zbyněk Bartošic

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Břeclavi?

Podobné nemovitosti