Prodej pozemku pro bydlení, Branov, 818 m2

Branov

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Branově

Informace k pozemku

"PRESTIGE GROUP" nabízí k prodeji pozemek o velikosti 818 m2 - Branov.

Plně zasíťovaný pozemek v obci Branov o velikosti 818m2. Na pozemek jsou přivedeny veškeré sítě - elektřina, kanalizační, vodovodní a telekomunikační přípojka. Komunikace je nově vybudovaná s veřejným osvětlením. Pozemek je mírně svažitý s krásným výhledem do okolní krajiny.

Pohodlná a rovná cesta z Prahy, která trvá přibližně 40-45 minut, Vás zavede přímo k pozemku. Město Beroun, klidné a útulné, nabízí veškeré potřebné služby: základní a střední školu, mateřskou školku, všechny důležité státní instituce, dětské hřiště v blízkosti pozemku a menší supermarket.

Speciální školní autobusy zajišťují dopravu dětí do školy a zpět přímo od domu. K dispozici jsou také meziměstské autobusy, včetně spojů do Prahy, s jasně stanoveným jízdním řádem.

V blízkosti pozemku, přibližně 10 minut jízdy, se nacházejí další tři větší města: Roztoky, Rakovník a Beroun. Tato města nabízejí veškerou občanskou vybavenost: velké obchody, supermarkety (Lidl, Kaufland), stavební materiály, kavárny, restaurace, rekreační centra a různé atrakce.

V okolí jsou také turistické atrakce, včetně jednoho z nejznámějších českých hradů - Křivoklát.

K pozemku je možné přijet ze tří stran. Celým regionem protéká řeka Berounka, ideální pro rybaření, koupání a grilování. Pozemek se nachází na vrcholu kopce a v jeho blízkosti, dole, teče malý potok, který je snadno dostupný.

Pozemek je plně připraven k výstavbě domu, kromě vykořenění stromů a menšího vyrovnání povrchu, protože město je situováno na kopci.

Místo je velmi pohodlné a tiché, sousedé jsou pouze po pravé a levé straně, přátelské rodiny. Lokalita nabízí ideální prostředí pro odpočinek a klidný život. Okolní příroda, kopce, lesy a nádherné západy slunce poskytují vše potřebné pro bezpečný, čerstvý a svobodný život.

Celková cena: 3.500.000 Kč.

Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte makléře nebo vyplňte formulář níže.

Parametry pozemku

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Branov
ID
30298
Plocha nemovitosti
818 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vladislav Glinskiy

Vladislav Glinskiy

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Branově?

Podobné nemovitosti