Prodej rodinného domu, Křelovice, 408 m2

Křelovice

18 556 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 88 432 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Křelovicích

Informace k domu

Představujeme Vám prostorný rodinný dům na rozlehlém pozemku uprostřed přírody. Tato nemovitost je skutečně jedinečná díky kombinaci klíčových vlastností, které splní všechny Vaše sny o bydlení.

Nachází se na pozemku o úctyhodné rozloze 37.648 m2, který tvoří funkční celek a zajišťuje absolutní soukromí.

Obklopený loukami a lesy, bez přímých sousedů, nabízí klid a únik od ruchu města, přesto se do Prahy dostanete za pouhou hodinu.

Nemovitost prošla v posledních letech kompletní rekonstrukcí a rozšířením, přičemž je zde instalována moderní technologie s kilometry elektrických rozvodů, které zajišťují maximální variabilitu. Vše je napojeno na řídicí počítač, takže každý vypínač a zásuvka jsou plně pod Vaší kontrolou. Kromě toho je dům vybaven tepelným čerpadlem, které ohřívá vodu a podlahové topení.

Dům nabízí více než jen standardní místnosti jako ložnice, obývací pokoj a kuchyň. Najdete zde vlastní fitko se saunou a vířivkou, prostornou pracovnu, garáž pro tři auta, a velkorysý sklad. Pro kutily je připravena dílna, která potěší každého nadšence do řemesel.

Tento dům má všechno, co potřebujete – ať už hledáte rodinný domov, místo pro rekreaci, nebo nemovitost pro firemní účely. Prohlédněte si virtuální prohlídku a neváhejte mě kontaktovat pro osobní návštěvu.

Parametry domu

Cena
18 556 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Křelovice
ID
15475
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
408 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
37648 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Honza Ptáček

Honza Ptáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křelovicích (okr. Pelhřimov)?

Podobné nemovitosti